Εντυπωσιακά Half up Half Down Χτενίσματα Για Να Κάνεις Μόνη Σου

Κοινοποιήστε!

Έχουμε συγκεντρώσει τα πιο εκπληκτικά χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω για όλα τα μήκη, κοντά, μεσαία και μακριά μαλλιά

Τα χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω, ισορροπούν άψογα μεταξύ κομψού και casual, είναι αρκετά εύκολα για να τα κάνεις μόνη σου, είναι φανταστικά για όλες τις εποχές και ταιριάζουν με όλα τα στυλ. Boho, casual, grunge, ρομαντικά και ladylike, glam και boho chic, μπορείς πραγματικά να τα προσαρμόσεις ανάλογα με το στυλ σου.

Αυτά που θα δεις σήμερα, διακρίνονται από τέλειο hair styling, με μπούκλες, με αξεσουάρ μαλλιών και συνδυάζουν τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά, όπως οι bubble αλογοουρές, τα χτενίσματα με κλάμερ, τα scrunchies και άλλα που σίγουρα ήδη χρησιμοποιείς και εσύ στην καθημερινότητα σου.

Για όποια περίσταση και αν θέλεις να κάνεις ένα χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα, έχουμε σίγουρα την κατάλληλη στιλιστική πρόταση για να πάρεις ιδέες. Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας, σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Μισά μαλλιά πιασμένα σε bubble αλογοουρά και διακοσμημένα με μπαρέτες

Half up bubble αλογοουρά! Είτε τα στερεώσεις με κλιπς και μπαρέτες, είτε με λαστιχάκια, είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακή και μπορείς να την προσαρμόσεις ανάλογα με την περίσταση. Αν πχ. θέλεις να την κάνεις για να παραστείς σε ένα γάμο, θα σου συστήναμε να προτιμήσεις μια σειρά από ίδια εντυπωσιακά κλις.

#2. Μισά μαλλιά πιασμένα με κλάμερ

Είναι ένα χτένισμα που λειτουργεί πολύ εύκολα σε όλα τα μήκη μαλλιών, ενώ τα κλάμερ είναι σίγουρα το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι.

#3. Μισά μαλλιά πιασμένα ψηλά με ελεύθερα τσουλούφια

Αν τα μαλλιά σου είναι αρκετά κοντά, αυτό είναι ένα κατάλληλο χτένισμα για σένα, καθώς τα μισά μαλλιά πιάνονται ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού. Άφησε 2 τσουλούφια ελεύθερα να πλαισιώνουν το πρόσωπο σου, για να το κάνεις λιγότερο casual.

#4. Τα μισά μαλλιά πιασμένα ψηλά με όγκο

Ο μινιμαλισμός της ψηλής αλογοουράς σε συνδυασμό με όγκο στην κοτσίδα, κάνει αυτό το χτένισμα απίστευτα σικ. Χρησιμοποίησε χτένα για κρεπάρισμα και λακ για να κάνεις το σωστό styling σε αυτή την half up κοτσίδα.

#5. Boho χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα πλεξούδα

Το τέλειο χτένισμα για την παραλία και όχι μόνο. Ακόμη και σε γάμους και βαπτίσεις, ένα τέτοιο χτένισμα είναι τέλειο για το καλοκαίρι.

#6. Μισά μαλλιά πιασμένα σε πλεξούδα με scrunchie

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή για το παραπάνω χτένισμα είναι να μπλέξεις δυο διαφορετικά στυλ πλεξούδας και να τα δέσεις με ένα scrunchie.

#7. Τα μισά μαλλιά πιασμένα σε mini buns

Εύκολο, γρήγορο, χαριτωμένο και τέλειο για την παραλία.

#8. Τα μισά πιασμένα σε κότσο

Είτε τα πιάσεις στην κορυφή, είτε πίσω, ένας κότσος είναι πανεύκολος. Στερέωσε με τσιμπιδάκια, τυχόν τουφίτσες που πετάν και άσε ελεύθερα μπροστινά τσουλούφια, για να είναι το χτένισμα πιο θηλυκό.

Κοινοποιήστε!