Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ιδιοφυές Κόλπο Για Να Κρύψεις Το Λαστιχάκι Της Κοτσίδας

Πώς να κρύψεις το λαστιχάκι της κοτσίδας

Πώς να κρύψεις το λαστιχάκι της κοτσίδας: βρήκαμε το πιο ιδιοφυές τρικ που δεν απαιτεί δεξιότητες για να κρύψεις το λαστιχάκι από την αλογοουρά

Ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα και ένα από τα χτενίσματα που βλέπουμε κάθε χρονιά στα runway shows είναι σίγουρα οι επιμελημένες, sleek αλογοουρές.

Η ευελιξία που προσφέρει αυτό το χτένισμα το καθιστά πραγματικά ένα από τα κορυφαία όλων των εποχών και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην πιάνει σε αλογοουρά τα μαλλιά της. Ψηλές, χαμηλές, σε ίσιο ή wavy μαλλί, δεν έχει σημασία. Είναι σικ, εύκολη και ταιριάζει σε όλες.

Το μοναδικό μείον, που ίσως σας έχει βασανίσει όσο κι εμάς…είναι τα λαστιχάκια. Πιο συγκεκριμένα, το πώς κρύβεις το λαστιχάκι της αλογοουράς, ώστε να στριφογυρίσεις την δική σου τούφα και να μην φαίνεται καθόλου. Ιδίως αν πρόκειται να παρευρεθείς σε κάποιο event ή ακόμη και για ένα σικ βραδινό hairlook, μπορεί να σε ενοχλεί το να φαίνεται το λαστιχάκι στα μαλλιά σου.

Δες ακόμη: Χτενίσματα Με Αλογοουρά Για Να Δοκιμάσεις Τώρα

Μην ανησυχείς όμως. Όπως πάντα έχουμε τη λύση και το πιο εύκολο τρικ για να μην φαίνεται το λαστιχάκι της κοτσίδας σου. Το πολύ σύντομο tutorial που θα δεις παρακάτω, σου δείχνει τον τρόπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και πραγματικά δεν απαιτεί δεξιότητες και γνώση.

Δες πώς να κρύψεις το λαστιχάκι της κοτσίδας, αποθήκευσε το βίντεο στο λογαριασμό σου στο Insta και μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Δες ακόμη: Χτενίσματα Ιδανικά Για Bad Hair Days