Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διακόσμηση Με Πολύτιμους Λίθους Για Να Γεμίσεις Το Σπίτι Σου Θετική Ενέργεια

Πολύτιμοι λίθοι στην διακόσμηση: διάβασε πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με ενεργειακές πέτρες και δες προτάσεις αγοράς από τα καλύτερα eshop

Η ενέργεια μας είναι κάτι που καθορίζεται αρχικά από εμάς τους ίδιους και στη συνέχεια από όσους και όσα μας περιτριγυρίζουν. Ένα από τα αντικείμενα που μπορούν να μεταδώσουν την ενέργεια τους -σύμφωνα με τους gurus ευεξίας- είναι και οι πολύτιμοι λίθοι. Πιστεύεται, πως είναι οι δορυφόροι της θεραπευτικής ενέργειας της γης και μάλιστα κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Σίγουρα έχεις ήδη διαβάσεις αρκετά για το face rolling και τους πολύτιμους λίθους που χρησιμοποιούνται στα εργαλεία περιποίησης.

Όσον αφορά την διακόσμηση και την μετάδοση ενέργειας, ο ροζ χαλαζίας πχ. χρησιμοποιείται για την ιδιότητα του να έλκει την αγάπη και να προωθεί την αίσθηση της γαλήνης, ενώ ο αμέθυστος είναι ένας κρύσταλλος με ηρεμιστικές ιδιότητες, που απωθεί το άγχος, ηρεμεί το νευρικό σύστημα και αυξάνει την συγκέντρωση.

Στην εποχή που ζούμε και με όλες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που βρίσκονται στην διάθεση μας, για να γεμίσουμε τον χώρο μας με θετική ενέργεια.

Μάλιστα, στην εσωτερική διακόσμηση, η χρήση τέτοιων ορυκτών είναι πλέον τόσο διαδεδομένη που βλέπουμε να αντικαθιστά σε πολλές περιπτώσεις το μάρμαρο ή και τον γρανίτη, καταλαμβάνοντας μεγάλες επιφάνειες του εσωτερικού των σπιτιών, όπως οι πάγκοι κουζίνας, νεροχύτες κτλ.

Για αυτό και έχουμε εντοπίσει τα πιο ωραία αντικείμενα για διακόσμηση με κρυστάλλους, που όχι μόνο θα ωφελήσουν την αύρα και το σπίτι σας, αλλά θα το ομορφύνουν ακόμη περισσότερο. Δείτε αρχικά, κάποιες ιδέες για διακόσμηση με πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη διακόσμηση, μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Τοποθετήστε πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους σε κασπώ

#2. Φτιάξτε μια γωνιά θετικής ενέργειας με κεριά, αρωματικά και κρυστάλλους

#3. Χρησιμοποιήστε ως διακοσμητικό επάνω στα βιβλία σας ή χρησιμοποιήστε 2 λίθους ακόμη και σαν βιβλιοστάτες

#4. Ένα μπολ από ορυκτά μπορεί να φιλοξενήσει τα κοσμήματα σας

#5. Γεμίστε τα αποθηκευτικά σας κουτιά με οβελίσκους και σφαίρες από λίθους

#6. Ο αμέθυστος μπορεί να δώσει και μια πινελιά χρώματος στο χώρο σας

Δείτε προτάσεις αγοράς για διακόσμηση με ημιπολύτιμους λίθους

Σφαίρα από αμέθυστο €60,00


Oysho μπουκάλι με χαλαζία 89.99 €


Οβελίσκος λευκός χαλαζίας €20,00


Σουπλά από χαλαζία €77.99


Δεντράκι από Κιτρίνη και Αμέθυστο €25,00

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται