Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς Να Διακοσμήσεις Τον Χώρο Εργασίας Στο Σπίτι Για Να Σου Δίνει Έμπνευση

Διακόσμηση γραφείου στο σπίτι: 6 φανταστικές ιδέες διακόσμησης των τοίχων και του γραφείο για full έμπνευση και αύξηση παραγωγικότητας

Εάν δουλεύοντας μέσα από το σπίτι, βρίσκεις ότι η έμπνευση και η παραγωγικότητα σου έχουν πιάσει…πάτο, τότε διάβασε μέχρι το τέλος. Σήμερα θα ανακαλύψεις μαζί μας, 6 τρόπους να επανακτήσεις τη χαμένη σου έμπνευση με λίγη διακόσμηση.

Ναι, καλά διάβασες, εννοείται πως ότι μας περιβάλλει έχει την ικανότητα να δίνει το mood της ημέρας, να μας εμπνέει ή να μας μπλοκάρει και να αυξάνει ή να μειώνει την όρεξη μας για δουλειά. Επιπλέον, η οργάνωση σε ότι αντικρίζεις γύρω σου, είναι το έξτρα λιθαράκι που θα κρατήσει τακτοποιημένη και την σκέψη σου, εκτός από το χώρο σου.

ALSO READ: Τα 5 Καλύτερα Αρώματα Για Το Γραφείο Σου

Διάβασε μέχρι το τέλος και μη ξεχάσεις να ακολουθήσεις τη σελίδα μας στο Facebook για ακόμη περισσότερα lifestyle tips καθημερινά!

#1. Διακόσμηση με moodboards

Ένας πίνακας όπου θα συγκεντρώνεις κομμάτια έμπνευσης για το project σου, θα σε κρατά οργανωμένη και θα σε κάνει να βλέπεις την γενικότερη εικόνα. Πάνω σε αυτό το moodboard μπορείς επίσης να καρφιτσώνεις όλα όσα πρέπει να κάνεις κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και σημειώσεις με όλες τις ιδέες που έρχονται σαν φλας στο μυαλό σου, ώστε να μην τις ξεχάσεις! Βρες: Διακοσμητικά πλέγματα τοίχου και πίνακες ανακοινώσεων.

#2. Διακόσμηση με σύμβολα και φωτογραφίες

Τα ενθύμια και τα σύμβολα από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες και προσωπικές στιγμές που εκτιμάς, θα σου δίνουν ένα boost αυτοπεποίθησης και καλής διάθεσης τις μέρες που το χρειάζεσαι περισσότερο. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στον τοίχο σου και οι μπαταρίες σου θα γεμίζουν αυτόματα.

#3. Ταξιδιωτικές φωτογραφίες

Τα μέρη που θέλεις να επισκεφθείς, αποτελούν το καλύτερο κίνητρο για να μη σταματήσεις να εργάζεσαι. Οι φωτογραφίες που θα γεμίζουν τον τοίχο σου, θα στο θυμίζουν καθημερινά.

#4. Set your motto

Είτε το σλόγκαν σου αφορά ένα στόχο που έχεις βάλει είτε μια γενικότερη φιλοσοφία της ζωής…κάνε το κορνίζα. Θα το βλέπεις κάθε μέρα και έτσι θα προσπαθείς ακόμη πιο σκληρά για να πετύχεις το στόχο σου.

#5. Βιβλία, βιβλία, βιβλία

…και περιοδικά σχετικά με το αντικείμενο σου. Μια τεράστια βιβλιοθήκη, σίγουρα δεν θα μπορούσες να την μεταφέρεις στο γραφείο σου όταν εργαζόσουν εκτός σπιτιού. Τώρα λοιπόν, είναι η ευκαιρία σου να εκμεταλλευτείς την βιβλιοθήκη που έχεις φτιάξει. Αν δεν έχεις φτιάξει βιβλιοθήκη σχετική με το αντικείμενο σου…είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις. Σε μια στιγμή που πραγματικά σου χρειάζεται έμπνευση, το βιβλίο είναι ο καλύτερος σου φίλος. Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, το Public έχει απεριόριστη ποικιλία σε θεματικά βιβλία.

#6. Λουλούδια και φυτά

Τα λουλούδια και τα φυτά, μπορούν να δώσουν έναν τόνο ηρεμίας και γαλήνης στο χώρο σου, κάτι που σίγουρα χρειαζόμαστε όλοι όσοι κάνουμε δουλειές γραφείου. Φυσικά, δεν χρειάζεται να μετατρέψεις το χώρο σου σε θερμοκήπιο, καθώς 2-3 μικρές γλάστρες αρκούν.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται