Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εντυπωσιακά Μελί Μπαλαγιάζ Για Να Πάρεις Ιδέες

Μελί μπαλαγιάζ για να πάρεις ιδέες - The Cover

Μελί μπαλαγιάζ: 14 φανταστικά hairlooks για να εμπνευστείς

Η απόχρωση που συνδυάζει το χρυσό και το κόκκινο, για να δώσει μια επιτηδευμένη “θερμότητα” στα μαλλιά, είναι ένα από τα πιο πολυδιάστατα χρώματα της παλέτας. Για την ακρίβεια είναι τόσο πολυδιάστατο όσο και το ξανθό, αφού μπορεί να συνυπάρξει και με τα 3 βασικά χρώματα. Το ξανθό, το καστανό και το κόκκινο.

Εάν μάλιστα συνυπολογίσεις και την τοποθέτηση του χρώματος, το τονικό φάσμα και τους συνδυασμούς που μπορεί να γίνουν, τότε τα hairlooks που μπορείς να πετύχεις είναι αμέτρητα. Μελί ξανθό, μελί καστανό, μελί με χρυσό, με μπεζ, με σοκολατί, με φουντουκί, ακόμη και με μαύρο. Και αυτά είναι τα ελάχιστα που μας έρχονται στο μυαλό.

Η μοναδική δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσεις εάν θελήσεις να κάνεις ένα γλυκό μελί μπαλαγιάζ, είναι ότι δεν ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και ίσως να μην γνωρίζεις αν ταιριάζει στη δική σου. Αν και πολλές φορές, δείχνει εντυπωσιακή η αντίθεση τόνων επιδερμίδας-μαλλιών, δεν είναι πάντα αυτό το ζητούμενο, καθώς δεν λειτουργεί σε όλες και με όλα τα χρώματα.

Αρχικά, πρέπει να ξέρεις πως κάθε απόχρωση μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε επιδερμίδα. Ένα σκούρο μελί, μπορεί να μην είναι ιδανικό για μια πολύ ανοιχτή επιδερμίδα με ροζ υποτόνους, ένα ανοιχτό μελί ξανθό όμως, μπορεί να δείξει υπέροχο (βλ. Blake Lively) . Με την ίδια λογική, ισχύει και το αντίστροφο. Ένα ανοιχτό μελί ξανθό μπορεί να μην ταιριάζει σε μια σταρένια ή μια μεσαία επιδερμίδα, ενώ ένα μεσαίο μελί μπορεί να την αναδείξει (βλ. Beyonce).

ALSO READ: Φυσικά Μπαλαγιάζ Που Πρέπει Να Δεις

Επιπλέον, πάντα μπορούν να μπουν και άλλοι τόνοι που θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσεις με την/τον colorist, για να βρείτε την σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σου. Δες παρακάτω 14 άκρως εντυπωσιακά μελί μπαλαγιάζ και μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.