Πώς Να Προσθέσεις Όγκο Στα Μαλλιά Σου

Advertisements

Πώς να προσθέσεις όγκο στα μαλλιά σου: 6 βασικά tips για να δώσεις όγκο και ένταση σε άτονα μαλλιά και να αποκτήσεις το look που ονειρεύεσαι.

Κάνε το σαν επαγγελματίας.

Είναι γεγονός πως όσον αφορά την γυναικεία κόμη, καμία μας δεν είναι ευχαριστημένη με αυτό που έχει. Έχεις σγουρά μαλλιά τα θέλεις ίσια, έχεις ίσια μαλλιά, τα θέλεις σγουρά κ.ο.κ. Αντιστοίχως, οι περισσότερες γυναίκες που έχουν γεννηθεί με λίγα/άτονα μαλλιά, επιθυμούν περισσότερη ένταση στο χτένισμα τους και περισσότερο όγκο.

ALSO READ: Συνδρομητικά Κουτιά Ομορφιάς

Διάβασε παρακάτω, 6 βασικά tips που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις και να αποκτήσεις μια σέξι κόμη που κλέβει τις εντυπώσεις.

#1. ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φυσικά, το σωστό styling ξεκινάει πάντα το λούσιμο. Προτίμησε μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το λούσιμο των μαλλιών σου, που θα τους δίνει όγκο και ένταση.

Advertisements
Redken-High-Rise-BeachEnvy

Redken high rise σαμπουάν + conditioner 26,60€


#2. BLOW DRY ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ

Όσο στεγνώνεις τα μαλλιά σου, γύρισε το κεφάλι σου προς τα κάτω και στέγνωσε τα. Όσο τα ισιώνεις με την βούρτσα ή με τα δάχτυλα σου, φέρνε τα όλα προς το πρόσωπο σου και όχι προς την φυσική τους κατεύθυνση.

Άλλαζε χωρίστρες, όσο το δυνατόν συχνότερα. Στο τέλος του χτενίσματος, με μια λισουάρ χτένισε μικρές τούφες από την μέσα πλευρά των μαλλιών σου προς την ρίζα, οι οποίες δεν θα φαίνονται και θα δίνουν όγκο από μέσα.

Πώς να αποκτήσεις μαλλιά με όγκο
#3. ΜΑΣΑΖ

Ώς γνωστόν, το μασάζ υποβοηθάει την μικροκυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, διασφαλίζοντας την αιμάτωση στο εσωτερικό του τριχωτού, το οποίο με τη σειρά του αποτρέπει την τριχόπτωση. Κάνε το μασάζ στο κεφάλι σου μετά το στέγνωμα/ίσιωμα όσο τα μαλλιά είναι στεγνά και θα τα δεις να αποκτούν αυτόματα όγκο.

#4. VOLUME SPRAY

Εάν χρησιμοποιήσεις volume spray -που πρέπει να το χρησιμοποιήσεις- ψέκασε την βούρτσα και όχι την ρίζα σου. Έτσι θα διασφαλίσεις πως το προϊόν θα “απλώσει” σε μεγαλύτερη περιοχή.

Wella Professionals spray για όγκο και κράτημα

Wella Professionals spray για όγκο και κράτημα 11.80€


#5. ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΟΓΚΟ

Διάλεξε ένα χτένισμα με όγκο, αντί να ισιώσεις εντελώς τα μαλλιά σου. Οι χαλαρές, μεγάλες μπούκλες με ψαλίδια διαμέτρου 25mm και πάνω, είναι ότι καλύτερο για να αποκτήσεις άμεσα όγκο. Αφού σχηματίσεις τις μπούκλες με το κατάλληλο ψαλίδι, πέρασε τα δάχτυλα σου ανάμεσα για να χαλαρώσεις το σχήμα τους περισσότερο και για να τους δώσεις υφή.

CHI σίδερο για μπούκλες 32mm

CHI σίδερο για μπούκλες 32mm 110,00 €

Advertisements

#6. ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΣΦΙΧΤΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ/ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ούτε στο σπίτι. Γιατί “μαθαίνουν” την τρίχα να κάθεται προς τα κάτω, κάνοντας το δυσκολότερο να της δώσεις όγκο, όταν θα θέλεις να χτενιστείς για να βγεις έξω.

Πώς να αποκτήσεις μαλλιά με όγκο 2
No Comments Yet

Comments are closed

Ενεργοποίηση Ειδοποιήσεων    OK No thanks