Πώς Να Καλύψεις Τα Λευκά Μαλλιά Σε Δευτερόλεπτα

Πώς να καλύψεις τα λευκά μαλλιά σε λίγα δευτερόλεπτα και να αποφύγεις τις χημικές διεργασίες και τις συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, δεν έχει σημασία. Όταν τα πρώτα γκρίζα κάνουν την εμφάνιση τους, το να πρέπει να τα καλύπτεις συνεχώς με βαφές, γίνεται τόσο κουραστικό όσο και εκνευριστικό. Οπότε με αυτά τα προϊόντα που θα δεις παρακάτω, μπορείς σίγουρα να αφήσεις μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των ραντεβού με την colorist σου.

Πώς να καλύψεις τα γκρίζα

Ευτυχώς για όλες μας, τα τελευταία προϊόντα ομορφιάς που έχουν κυκλοφορήσει για να καλύπτουν τα γκρίζα και συνεπώς να σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη, είναι οικονομικά, άμεσης κάλυψης και το σημαντικότερο, πολύ εύκολα στην χρήση.

ALSO READ: Πώς Να Περιποιηθείς Τα Βαμμένα Μαλλιά

Επιπλέον, δεν μεταφέρονται στα ρούχα σου και διαρκούν μέχρι το επόμενο σου λούσιμο.

Έτσι, είτε είσαι πολυάσχολη, είτε το budget δεν επαρκεί για συνεχείς επισκέψεις σε κομμωτήριο, είτε ακόμη αν δεν θες να υποβάλλεις τα μαλλιά σου σε συνεχείς χημικές διεργασίες, αυτά που θα δεις παρακάτω θα σου εξοικονομήσουν χρόνο, κόπο και χρήμα.

Δες τα καλύτερα προϊόντα για να καλύψεις τα λευκά μαλλιά

L’oreal Hair Touch Up σπρευ για κάλυψη λευκών σε διάφορα χρώματα €8

Αν δε ξέρεις πώς να καλύψεις τα λευκά μαλλιά, με αυτό το προϊόν δεν χρειάζεσαι ούτε γνώσεις, ούτε να έχεις κάποια βασική πείρα, όπως πχ. με τις βαφές. Με ένα ψέκασμα, περίπου 10 εκατοστά από την ρίζα θα είσαι έτοιμη σε δευτερόλεπτα. Ιδανικό για όσες έχουν αρκετά λευκά μαλλιά, αφού το σπρέυ καλύπτει και μεγάλες επιφάνειες, εύκολα και γρήγορα.


Πώς να καλύψεις τα γκρίζα

Color Wow Root Cover Up σε διάφορες αποχρώσεις €23,40

Για μαλλιά με ανταύγειες ή για σημειακή κάλυψη σε κροτάφους και ρίζες. Πολύ καλυπτικό προϊόν, ώστε να δημιουργήσεις προσωρινές ανταύγειες στις ρίζες σου.

Παρόμοια προϊόντα σε μορφή πούδρας με πινέλο, βρίσκεις και στην σειρά Insta Recharge της Wella, εδώ.


Πώς να καλύψεις τα γκρίζα

L’oreal magic retouch € 10,07

Ακόμη ένα πολύ καλυπτικό προϊόν από την L’oreal, που το βρίσκουμε σε αρκετές αποχρώσεις.


L’oreal Magic Retouch mascara για γκριζα 10,07 €

Ιδανικό για λίγα λευκά και σημειακή κάλυψη σε μαλλιά, με λίγα λευκά, που δεν χρειάζεται να καλύψεις μεγάλη επιφάνεια. Ιδανικό ιδίως για τα μπροστινά σε κροτάφους και σε φύτρες, ώστε να μην κινδυνέψεις να μουντζουρωθείς με τα σπρέυ.

Κοινοποιήστε!