Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς Να Καλύψεις Τα Λευκά Μαλλιά Σε Δευτερόλεπτα

Πώς να καλύψεις τα λευκά μαλλιά σε δευτερόλεπτα, ώστε να αποφύγεις τις χημικές διεργασίες και τις συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο

Πώς να καλύψεις τα λευκά μαλλιά σε δευτερόλεπτα - The Cover

Ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, δεν έχει σημασία. Όταν τα πρώτα γκρίζα κάνουν την εμφάνιση τους, το να πρέπει να τα καλύπτεις συνεχώς με βαφές, γίνεται τόσο κουραστικό όσο και εκνευριστικό. Οπότε με αυτά τα προϊόντα που θα δεις παρακάτω, μπορείς σίγουρα να αφήσεις μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των ραντεβού με την colorist σου.

Δες ακόμη: Μετάβαση Στα Φυσικά Γκρίζα Μαλλιά

Ευτυχώς για όλες μας, τα τελευταία προϊόντα ομορφιάς που έχουν κυκλοφορήσει για να καλύπτουν τα γκρίζα και συνεπώς να σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη, είναι οικονομικά, άμεσης κάλυψης και το σημαντικότερο, πολύ εύκολα στην χρήση.

Επιπλέον, δεν μεταφέρονται στα ρούχα σου και διαρκούν μέχρι το επόμενο σου λούσιμο.

Δες ακόμη: Πώς Να Περιποιηθείς Τα Βαμμένα Μαλλιά

Έτσι, είτε είσαι πολυάσχολη, είτε το budget δεν επαρκεί για συνεχείς επισκέψεις σε κομμωτήριο, είτε ακόμη αν δεν θες να υποβάλλεις τα μαλλιά σου σε συνεχείς χημικές διεργασίες, αυτά που θα δεις παρακάτω θα σου εξοικονομήσουν χρόνο, κόπο και χρήμα.

Τα καλύτερα προϊόντα για να καλύψεις τα λευκά μαλλιά

L’oreal Hair Touch Up σπρευ για κάλυψη λευκών σε διάφορα χρώματα €9.80

Αν δε ξέρεις πώς να καλύψεις τα λευκά μαλλιά, με αυτό το προϊόν δεν χρειάζεσαι ούτε γνώσεις, ούτε να έχεις κάποια βασική πείρα, όπως πχ. με τις βαφές. Με ένα ψέκασμα, περίπου 10 εκατοστά από την ρίζα θα είσαι έτοιμη σε δευτερόλεπτα. Ιδανικό για όσες έχουν αρκετά λευκά μαλλιά, αφού το σπρέυ καλύπτει και μεγάλες επιφάνειες, εύκολα και γρήγορα.


Πώς να καλύψεις τα γκρίζα

Color Wow Root Cover Up σε διάφορες αποχρώσεις €23,40

Για μαλλιά με ανταύγειες ή για σημειακή κάλυψη σε κροτάφους και ρίζες. Πολύ καλυπτικό προϊόν, ώστε να δημιουργήσεις προσωρινές ανταύγειες στις ρίζες σου.


Πώς να καλύψεις τα γκρίζα

L’oreal magic retouch € 10,07

Ακόμη ένα πολύ καλυπτικό προϊόν από την L’oreal, που το βρίσκουμε σε αρκετές αποχρώσεις.


L’oreal Magic Retouch mascara για γκριζα 10,07 €

Ιδανικό για λίγα λευκά και σημειακή κάλυψη σε μαλλιά, με λίγα λευκά, που δεν χρειάζεται να καλύψεις μεγάλη επιφάνεια. Ιδανικό ιδίως για τα μπροστινά σε κροτάφους και σε φύτρες, ώστε να μην κινδυνέψεις να μουντζουρωθείς με τα σπρέυ.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται