Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς Να Βρίσκεις Sold Out Κομμάτια

Ξεπουλήθηκε αυτό που ψάχνεις; Διάβασε πώς να βρίσκεις sold out κομμάτια στο ίντερνετ

Πώς να βρίσκεις sold out κομμάτια στο ιντερνετ

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από εσάς, για να αναζητήσουμε κομμάτια που ψάχνετε και δεν τα βρίσκετε, όλο και αυξάνονται.

Και επειδή η πιο σημαντική γνώση που θέλουμε να σας μεταδώσουμε, είναι το πώς να βρίσκετε κάτι όταν είναι sold out παντού για να βρίσκετε τα κομμάτια που απλά δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας, σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας pro shopping tips.

#1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ E-SHOP

Είτε με email, είτε στα social media, είτε τηλεφωνικά -που είναι και πιο πιθανόν να λάβεις γρήγορη απάντηση- ρώτησε εάν υπάρχει πιθανότητα για restock και την ημερομηνία περίπου που αναμένεται. Μην βρεθείς προ εκπλήξεως πάλι.

#2. SIGN UP/BOOKMARK

Την στιγμή που θα δεις πως είναι sold out μην βιαστείς να το βγάλεις από την wishlist σου, γιατί μπορεί πολύ σύντομα κάποια να επιστρέψει αυτό που εσύ ψάχνεις. Μου έχει τύχει ουκ ολίγες.

Κράτησε το στην wishlist, κάνε το bookmark και τσέκαρε το μια φορά την ημέρα για να το προλάβεις σε περίπτωση που επιστραφεί.

Επιπλέον, κάνε εγγραφή -εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο e-shop- για να ειδοποιηθείς μόλις γίνει το μέγεθος σου διαθέσιμο. Απλά, μην ξεχνάς να τσεκάρεις συχνά και τα email σου, για να μην χάσεις την ειδοποίηση.

#3. GOOGLE SEARCH

Εάν το κομμάτι που ψάχνεις είναι branded και το είχες εντοπίσει σε πολυκατάστημα τύπου Asos, είναι πολύ πιθανόν αυτό το κομμάτι να έχει την δική του ονομασία, μιας και τα γνωστά brands δίνουν ξεχωριστές ονομασίες στα κομμάτια τους. Ψάξε στο google την ονομασία του μαζί με το όνομα του brand, μήπως και μπορέσεις να το βρεις σε κάποιο άλλο κατάστημα ή ακόμη και στο e-shop του ίδιου του brand.

Δες ακόμη: Τα Καλύτερα Site Με Δωρεάν Μεταφορικά

#4. EBAY/AMAZON

Στο Ebay όπως και στο Amazon υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεις κάτι που είναι Sold Out παντού, αφού το search των δύο αυτών sites, ψάχνει για σένα σε χιλιάδες πωλητές και καταστήματα, από πολλές χώρες. Στο Ebay επίσης υπάρχει η πιθανότητα να το βρεις και μεταχειρισμένο, άρα και πιο οικονομικό.

#5. PHYSICAL STOCKISTS

Μην υποτιμάς τα φυσικά καταστήματα της πόλης σου. Μπες στην ιστοσελίδα του brand και ψάξε σε ποια καταστήματα της πόλης σου, θα το βρεις. Έχοντας διευθύνσεις και τηλέφωνα, μπορείς πολύ εύκολα να ρωτήσεις και σε αυτά, εάν υπάρχει αυτό που ψάχνεις.

#6. ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ

Εάν έχουν περάσει περισσότερο από 1,5-2 μήνες από όταν το είδες να είναι Sold Out, οι πιθανότητες να το βρεις έχουν ελαχιστοποιηθεί, αφού σε διάστημα δύο μηνών έχουν γίνει όλες οι επιστροφές, αλλά πλησιάζει και η αλλαγή της σεζόν, οπότε το restock αποκλείεται. Μάλλον ήρθε η ώρα να ψάξεις για κάτι παρόμοιο.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται