4 Σύγχρονοι Τρόποι Να Φορέσεις Σακάκι Την Άνοιξη

Οι πιο ζεστές μέρες…ήρθανε και ξαναβγάζουμε από την ντουλάπα το σακάκι, που είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής της σεζόν που διανύουμε αλλά και της σεζόν που τώρα ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε.

Σήμερα θα σου προτείνουμε 4 σύγχρονους τρόπους να φορέσεις σακάκι την Άνοιξη – οποιοδήποτε σακάκι έχεις στην ντουλάπα σου – χωρίς να δείχνεις συντηρητική ή έτοιμη να πας στο γραφείο.

Πώς να φορέσεις σακάκι την Άνοιξη
@mariahatzistefanis

Για να αφαιρέσεις όλη την αυστηρότητα από ένα γκρι ή ένα καρό σακάκι, συνδύασε το με ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου, μια ζώνη τύπου “safety”, μίνι φούστα και ένα τσαντάκι σε έντονο χρώμα.

Πώς να φορέσεις σακάκι την Άνοιξη
@thefashioncuisine

Ένα ζευγάρι mules, ένα τζιν με ξέφτια στον ποδόγυρο και ένα απλό λευκό t-shirt, είναι ο ορισμός του χαλαρού στυλ και ταιριάζει άψογα με ένα oversized σακάκι.

Πώς να φορέσεις σακάκι την Άνοιξη

Ακόμη και εάν θες να συνδυάσεις το σακάκι σου με πουκάμισο και μαντήλι στο λαιμό, μπορείς να του δώσεις χαλαρή διάθεση και πιο θηλυκό ύφος, φορώντας το με ένα τζιν σορτς.

Πώς να φορέσεις σακάκι την Άνοιξη

Τα ντε πιες φέτος είναι από τα πιο hot trends. Φόρεσε το δικό σου είτε είναι σακάκι-φούστα, είτε σακάκι-σορτς, με ένα ζευγάρι γόβες και ένα μονόχρωμο t-shirt, από το πρωί έως το βράδυ, όπου και αν πας. Απαραίτητο στοιχείο, ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

[small_title title=”SHOP”]

Vero Moda καρό σακάκι

Vero Moda καρό σακάκι 36€


Vero Moda γυναικείο σακάκι σε έντονο ροζ

Vero Moda γυναικείο σακάκι σε έντονο ροζ 20€


La Redoute pinstripe σακάκι λευκό με μαύρη ρίγα και μαύρα κουμπιά

La Redoute pinstripe σακάκι λευκό με μαύρη ρίγα και μαύρα κουμπιά €49.99

No Comments Yet

Comments are closed