Πώς Να Φορέσεις Σωστά Το Διχτυωτό Καλσόν

Πώς να φορέσεις διχτυωτό καλσόν: Διάβασε τα style tips μας και μάθε πώς να φορέσεις το πιο grunge 90s αξεσουάρ χωρίς να δείχνεις κιτς

Τα πιο grunge trends των 90s αναβιώνουν ένα-ένα.

Ένα από αυτά είναι και το διχτυωτό καλσόν που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να μπει σε εκατομμύρια πόδια και insta feeds και ναι,δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το λέμε, άλλη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε στις προβλέψεις μας (πόσο πιο συγκεκριμένοι να γίνουμε, όταν σου προτείνουμε trends;).

Δυστυχώς όμως, το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι τόσο σέξι, που αν δεν φορεθεί σωστά, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις, κιτς, υπερβολική και ακόμη χειρότερα …πρόστυχη.

Διάβασε τα style tips που σου προτείνουμε, για να φορέσεις το διχτυωτό καλσόν όσο πιο κομψά γίνεται.

#1. SHOW A LITTLE

Φόρεσε το μέσα από το cropped τζιν σου και άσε το να ξεχωρίσει ανάμεσα από τον ποδόγυρο και τα chic μποτάκια σου.

πώς να φορέσεις διχτυωτό καλσόν


#2. FISHNET ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ

Ακόμη ένα styling trick που σου προτείναμε πρώτοι σχεδόν ένα χρόνο πριν (διάβασε το άρθρο) και αυτός ίσως είναι και ο πιο διακριτικός τρόπος να φορέσεις αυτό το microtrend αλλά και να δώσεις ένα πιο edgy ύφος ακόμη και στα sneakers σου.

διχτυωτά καλτσάκια


#3. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Φυσικά σε όλα παίζει ρόλο και το μέγεθος της πλέξης του καλσόν. Εάν θέλεις να το φορέσεις με φούστα, ακολούθησε τον εξής κανόνα: Όσο περισσότερο δέρμα δείχνεις, τόσο πιο πυκνή πλέξη πρέπει να φορέσεις και το αντίστροφο.

The Fashion Cuisine
The Fashion Cuisine

διχτυωτό καλσόν

No Comments Yet

Comments are closed

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ