Πώς Να Φορέσεις Μάσκα Με Στυλ

Advertisements

Πώς να φορέσεις μάσκα με στυλ: δες πώς τις φοράνε οι fashionista και πάρε ιδέες.

Μάσκες προστασίας: όλοι τις φοράμε θέλοντας και μη, πιστεύοντας ή μη. Για πολλούς λόγους πλέον είναι το πιο απαραίτητο “κομμάτι” που μπορείς να φορέσεις αυτή την περίοδο. Τόσο απαραίτητο όσο και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Από τη μια, σίγουρα δεν θέλουμε να ανάγουμε αυτό το προϊόν σε αξεσουάρ, καθώς είναι αναμφίβολα συνδεδεμένο με την πανδημία και την πραγματικά πρωτοφανή κατάσταση την οποία όλοι βιώνουμε. Από την άλλη όμως, επειδή αυτή είναι η νέα μας πραγματικότητα και η κατάσταση αυτή φαίνεται πως θα διαρκέσει αρκετά ακόμη, θέλουμε να βάλουμε ένα φρένο στο να αισθανόμαστε διαρκώς άβολα, φορώντας μια μπλε χειρουργική μάσκα.

ALSO READ: Πώς Να Ψωνίζεις Έξυπνα Στις Εκπτώσεις

Εάν λοιπόν κουράστηκες κι εσύ να βλέπεις και να φοράς αυτή την γαλάζια χειρουργική μάσκα και αν θέλεις να φοράς στο πρόσωπο σου κάτι ομορφότερο που να μην θυμίζει νοσοκομεία και χειρουργεία, είμαστε μαζί σου. Η μόδα άλλωστε έχει σκοπό να ομορφαίνει τα πάντα. Σήμερα, εντοπίζουμε σικ μάσκες προστασίας που θα μας ανεβάσουν έστω λίγο την διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Αυτή την περίοδο άλλωστε, όλες έχουμε ανάγκη από ένα boost αυτοπεποίθησης και ομορφιάς.

Advertisements

Δες παρακάτω πως φοράνε οι influencers τις μάσκες τους, πώς μπορείς να είσαι όμορφη με την μάσκα και ρίξε μια ματιά σε αυτές που επιλέξαμε από τα e-shop για αγορά.

Μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Η απλή μαύρη μάσκα είναι σίγουρα αυτή που φοράνε οι περισσότερες influencers.

Ένα όμορφο print θα την κάνει να δείχνει περισσότερο fashion.

Γιατί όμως να μην δοκιμάσουμε και animal prints, αφού φέτος τα βλέπουμε κυριολεκτικά παντού;

Θέλεις να είσαι εντελώς in fashion; Διάλεξε μια επώνυμη και σέταρε την με την τσάντα σου.

Αν νιώθεις αρκετά τολμηρή γιατί να μην φορέσεις και μια μεταλλιζέ ή μια με στρας;

Τα φλοράλ, ιδίως αν ταιριάζουν με το υπόλοιπο outfit, σίγουρα θα σου ανεβάσουν την διάθεση.

Σέταρε την χρωματικά με τουλάχιστον ένα κομμάτι από το outfit σου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ

Advertisements