Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γιατί Το Puffer Jacket Είναι Το Must Have Του Χειμώνα

Puffer Jacket πώς να φορέσεις το πιο hot χειμωνιάτικο κομμάτι για το 2021

Διάβασε γιατί το puffer jacket, εκτός από το πιο ζεστό κομμάτι είναι και ο ήρωας της φετινής χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας μας

Είτε βρίσκεστε αυτή την περίοδο σε μια πόλη που αντιμετωπίζει πολλές βροχές είτε βρίσκεστε στην ορεινή ύπαιθρο όπου οι θερμοκρασίες πέφτουν αισθητά, ένα είναι το σίγουρο. Χρειάζεστε κάτι πολύ ζεστό να αγκαλιάζει το σώμα σας, προτού τολμήσετε να βγείτε έξω από το σπίτι.

Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι έχετε στην κατοχή σας ένα από τα puffer μπουφάν και παλτό, που ανεβάζουν την θερμοκρασία σας στο λεπτό.

Είναι το πανωφόρι που ταιριάζει με όλα όσα φοράμε και μπορείς να βρεις αμέτρητα σχέδια. Χάρη σε μεγάλους οίκους όπως ο Balenciaga και ο Moncler που το πρότειναν σε πολύ σύγχρονες εκδοχές στα runway shows, φέτος βλέπουμε πολύ fashionable κομμάτια. Δερμάτινες και pvc υφές, ζωντανά χρώματα και μοτίβα, κόκκινα, μπλε, κοντά και μακριά.

ALSO READ: Πώς Να Φορέσεις Γούνινα Παλτό Και Jackets

Εάν διαλέξετε μια crop εκδοχή, φορέστε την με layers αρκετά μακρύτερα για ένα ενδιαφέρον look που παίζει με τα μήκη ή επιλέξτε ένα μακρύ puffer παλτό για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Ότι και να επιλέξετε, είναι σίγουρα ένα κομμάτι που δεν θα μετανιώσετε ποτέ την αγορά του, καθώς θα το φοράτε για πολλά χρόνια.

Δείτε παρακάτω πώς φοράνε το puffer jacket οι fashion addicts τώρα και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.