Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς να φορέσεις μαντήλι σαν τοπ

Δες πώς να φορέσεις μαντήλι σαν μπλούζα με 6 διαφορετικούς τρόπους και δεσίματα που ίσως δεν έχεις ξανακάνει και διάβασε τα style tips

Υπάρχουν πραγματικά αμέτρητοι τρόποι να φορέσεις ένα μαντήλι και μέσα σε αυτούς, υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις ένα μαντήλι σαν μπλούζα.

Ακόμη και αν σου φαίνεται υπερβολικό για την πόλη -δεν θα διαφωνήσουμε- όσο και αν ανεβούν οι θερμοκρασίες, κάποια από αυτά τα στιλιστικά τρικ, μπορείς να τα υιοθετήσεις για τις διακοπές σου και να χρησιμοποιήσεις επιτέλους όλη αυτή την συλλογή με μαντήλια, που έχεις συγκεντρώσει στη ντουλάπα σου.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αρκετούς διαφορετικούς τρόπους, καθώς οι fashionista αγαπούν να φορούν τα μαντήλια τους σαν τοπ και μας δίνουν συνεχώς νέες ιδέες. Στο τέλος του άρθρου μάλιστα, θα βρεις 2 video tutorials ώστε να πάρεις μια γεύση για το πόσο εύκολο είναι να κάνεις τα μαντήλια σου μπλούζες.

Δες παρακάτω όσα βρήκαμε στο Instagram και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Δίπλωσε το στη μέση και στερέωσε το στο κολιέ σου


#2. Στραπλες τοπ με την μύτη προς τα κάτω


#3. Μαντήλι σαν τοπ δεμένο μπροστά


#4. Δίπλωσε σε τρίγωνο και δέσε κόμπο τις μύτες μέσα από το κολιέ σου. Τις δύο άκρες δέσε τις στην πλάτη σου.


#5. Δίπλωσε το μαντήλι σε τρίγωνο φέρνοντας τις μύτες προς τα πάνω.

Δέσε τις δύο μύτες πίσω από το λαιμό, γυρνώντας μία από την δεξιά μεριά και μία μύτη από την αριστερή. Τις άκρες του τριγώνου, δέσε τις πίσω στην πλάτη σου.


#6. Δίπλωσε το μαντήλι σε τρίγωνο φέρνοντας τις μύτες προς τα κάτω και πλάι.

Κάνε ένα κόμπο με τις άκρες στην άλλη πλευρά και πέρασε τις επάνω στον ώμο σου, όπου και θα τις στερεώσεις με άλλον ένα κόμπ.


Δες video tutorial με δέσιμο μαντηλιού.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται