Πώς Να Φορέσεις Κοστούμι 24/7

Πώς να φορέσεις κοστούμι, σε όλες τις περιστάσεις. Στο γραφείο, στην έξοδο, στο πάρτι.

Από το πρωί έως το βράδυ, από το γραφείο στο μεσημεριανό γεύμα και από τον απογευματινό καφέ στα βραδινά cocktails, το κοστούμι, είναι τόσο ευέλικτο που θα το φορέσεις παντού, 24/7. Επιπλέον, είναι σίγουρα το μεγαλύτερο trend για τον Χειμώνα 2018 και αφού είναι κάτι που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για άπειρους συνδυασμούς, σίγουρα θα το αποκτήσουμε και σε περισσότερες από μία εκδοχές. Παστέλ, καρό, ριγέ, ακόμη και φλοράλ, το βρίσκουμε σε τόσα σχέδια που τα θέλουμε όλα.

Δες παρακάτω τους πέντε διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να το φορέσεις, σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις και μην ξεχνάς πως τα δύο κομμάτια που αποτελούν ένα κοστούμι, μπορούν να φορεθούν και ξεχωριστά, για να δημιουργήσεις ακόμη περισσότερα looks.

#1. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Εδώ, τα αξεσουάρ θα κάνουν σίγουρα την διαφορά. Μια δερμάτινη τσάντα χειρός, μια δερμάτινη ζώνη που θα τονίσει την σιλουέτα σου και μια θηλυκή γόβα, θα εξισορροπήσουν την αυστηρότητα ενός κοστουμιού.

The Fashion Cuisine
@The Fashion Cuisine

#2. BRUNCH/LUNCH

Σε ένα χαλαρό γεύμα, μπορείς να συνδυάσεις το κοστούμι σου με ένα casual t-shirt και ένα ζευγάρι άνετα flats, όπως οι μπαλαρίνες, τα μοκασίνια, τα oxfords.

The Viva Luxury
@The Viva Luxury

#3. COFFEE/OUT WITH FRIENDS

Σε μια πολύ χαλαρή έξοδο, όπως πχ.για έναν μεσημεριανό καφέ με φίλους ή για να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, πρωινές υποχρεώσεις κτλ., μπορείς άνετα να συνδυάσεις το κοστούμι σου με ένα hoodie και ένα ζευγάρι sneakers.

Pink pantsuit street style look
@Elle.se

#4. ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πώς θα τον γοητεύσεις σε ένα ραντεβού φορώντας κοστούμι; Συνδυάζοντας με band t-shirt για να δείξεις τον edgy χαρακτήρα σου και με κόκκινες γόβες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Pantsuit with red heels
@wethepeoplestyle

#5. PARTY/COCKTAILS/NIGHT OUT/GALA

Σε μια βραδινή έξοδο, ακόμα και σε ένα επίσημο event, ένα μονόχρωμο κοστούμι που θα φορέσεις με γόβες και χωρίς τοπ, είναι ο απόλυτος συνδυασμός masculine-feminine, που εντυπωσιάζει χωρίς να είναι προκλητικό.

Alessandra Ambrosio
source

[small_title title=”SHOP”]

 

 

No Comments Yet

Comments are closed