Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς Να Φορέσεις Λευκό Παλτό Όπως Οι Fashionista

Πώς να φορέσεις λευκό παλτό 2021

Πώς να φορέσεις λευκό παλτό όπως οι fashionista: δες τα ωραιότερα look που εντοπίσαμε και διάβασε τις στιλιστικές μας συμβουλές.

Ο χειμώνας φοράει τα καλά του εδώ και κάποιες ώρες, με τις θερμοκρασίες να πέφτουν υπό του μηδενός και με χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας μας. Συνειρμικά, όταν βλέπουμε χιόνια, στο μυαλό μας έρχονται πάντα τα λευκά παλτό και έτσι σκεφτήκαμε να εντοπίσουμε για εσάς, τους καλύτερους συνδυασμούς.

Για να αντλήσουμε έμπνευση, ανατρέξαμε στις κορυφαίες fashionista και ανακαλύψαμε πως σχεδόν όλες φαίνεται να έχουν από ένα λευκό παλτό στην γκαρνταρόμπα τους. Είτε μιλάμε για robe coats, είτε για military, είτε για γούνινα.

Το λευκό παλτό, είναι φυσικά ένας κενός καμβάς και μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις είτε με μαύρο, είτε με γήινες αποχρώσεις για πιο φυσικά look, είτε με έντονα χρώματα για να ξεχωρίσεις. Το σίγουρο είναι πως εκπέμπει μια πολυτέλεια, οπότε θα σου συστήναμε να αποφύγεις τους συνδυασμούς με sneakers και να προτιμήσεις μπότες και μποτάκια, που θα ενισχύσουν το σικ ύφος του.

ALSO READ: Τάσεις Μόδας Άνοιξη Καλοκαίρι 2021

Δες παρακάτω πώς να φορέσεις λευκό παλτό όπως οι fashionista και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.