Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς Να Διακοσμήσεις Κάτω Από Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Πώς να διακοσμήσεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο - The Cover

Πώς να διακοσμήσεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο: 7 καταπληκτικές ιδέες με στυλ

Αν έχεις ήδη στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, αλλά ψάχνεις ιδέες διακόσμησης για τον χώρο κάτω και γύρω από το δέντρο, τότε είσαι στην καλύτερη σελίδα.

Σήμερα, θα σου προτείνουμε 7 τέλειες ιδέες διακόσμησης, για να τελειοποιήσεις το Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: Φανταστικές Ιδέες Για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Για Το Τζάκι

#1. Στόλισε με κόκκινα κουτιά

Ομοιομορφία με το χρώμα των Χριστουγέννων και κουτιά που σίγουρα δεν θα πάνε χαμένα.

#2. Στόλισε με καλάθια και δώρα

Φυσικά, για ευνόητους λόγους, όλα τα δώρα μπαίνουν κάτω από το δέντρο. Μπορείς όμως να συμπληρώσεις και κάποια κενά γύρω από το δέντρο με ψάθινα καλάθια, τα οποία μπορείς να γεμίσεις με διάφορα πράγματα. Κόκκινες και καρό κουβέρτες σε ρολό, ζαχαρωτά, στολίδια κτλ.

#3. Χριστουγεννιάτικο setup

Αν έχεις το budget…μπορείς να φτιάξεις ένα χειμωνιάτικο, εορταστικό σκηνικό γύρω από το δέντρο σου, χρησιμοποιώντας τα ανάλογα διακοσμητικά και στολίδια.

#4. Faux fur στρογγυλό χαλί

Και τον πιο όμορφο στολισμό να έχεις κάνει στο δέντρο σου, αν φαίνονται τα πόδια και η βάση του, μπορεί να χαλάσει όλη την διακόσμηση. Με ένα γούνινο χαλάκι που θα τυλίξεις γύρω-γύρω, μπορείς να κρύψεις αυτή την ελαφρώς αντιαισθητική εικόνα.

#5. Φέρε την αυλή στο έλατο

Ένα άκρως εντυπωσιακό setup μπορείς να κάνεις εξομοιώνοντας την βάση του δέντρου, με ένα δέντρο που θα μπορούσε να βρίσκεται στην αυλή σου. Φτιάξε μια βάση με ξύλινο καφάσι και γύρω της τοποθέτησε κολοκύθες, φύλλα, κλαδιά και φυσικά φανάρια.

#6. Ντισκομπάλες και λαμπάκια

Πολύ εντυπωσιακή και χαρούμενη διακόσμηση, που θα φέρει ακόμη περισσότερη λάμψη και ζωντάνια στο χώρο σου. Ντισκομπάλες μπορείς να βρεις σε πολλά καταστήματα με ηλεκτρονικά. Προτίμησε να παίξεις με τα μεγέθη και συμπλήρωσε το λαμπερό αυτό παζλ της διακόσμησης με αστέρια και λαμπερά λευκά φωτάκια.

#7. Διακόσμησε με χάρτινες διακοσμητικές μπάλες

Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα χρώματα και σχέδια, σε πολλά καταστήματα με μπομπονιέρα, με χαρτικά, με διακοσμητικά κτλ. Μπορείς ακόμη να βρεις και κάποιες με Χριστουγεννιάτικα σχέδια. Κάποιες είναι κατασκευασμένες από μη εύφλεκτα υλικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως φαναράκια.