Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

21 Απίθανες Μεταμορφώσεις Που Δείχνουν Την Δύναμη Του Μακιγιάζ

Μεταμορφώσεις με μακιγιάζ: 21 look που σοκάρουν, δείχνοντας τη δύναμη του μακιγιάζ και πώς μπορεί να δώσει ένα boost στην αυτοπεποίθηση μας

Γιατί να τρέχεις σε πλαστικούς, όταν υπάρχει το contouring;

Όλες γνωρίζουμε πώς το μακιγιάζ είναι το μεγαλύτερο όπλο μιας γυναίκας που θέλει να τονίσει τα χαρακτηριστικά της και να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η δύναμη του μακιγιάζ όμως, δεν σταματάει στο overlining των χειλιών μας ή στο γέμισμα των φρυδιών.

Το σωστό μακιγιάζ με τις ανάλογες τεχνικές και τα σωστά χρώματα, μπορεί να αναδείξει, να κρύψει και να εξισορροπήσει τα χαρακτηριστικά μας και να μας κάνει να δείξουμε και πολύ νεότερες, εκτός από το να τονίσει την ομορφιά μας.

Δες παρακάτω, 21 εκπληκτικές μεταμορφώσεις με μακιγιάζ και διάβασε κάποια tips που μπορεί να σου χρειαστούν.

Τα σωστά χρώματα, μπορούν να μεταμορφώσουν το look σου, από casual σε vamp.

Ακόμη και ένα κλασσικό makeup look, σε συνδυασμό με το ανάλογο χτένισμα μπορεί να δώσει εντελώς διαφορετικό στυλ.

Η ανάγνωση των χαρακτηριστικών σου, πρέπει να γίνεται μεθοδικά πριν να ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου. Πχ., εάν τα μάτια σου είναι μικρά, εάν τα φρύδια σου είναι μικρά, σε ποια σημεία χρειάζεσαι φως, σε ποια σημεία χρειάζεσαι τονισμό.

Η ομορφιά του προσώπου σου είναι εκεί. Εσύ πρέπει απλά να μάθεις να την τονίζεις. Εάν δεν γνωρίζεις πώς να τονίσεις σωστά τα χαρακτηριστικά σου, ζήτα την βοήθεια ενός επαγγελματία makeup artist.

Τα έντονα δερματικά προβλήματα, δεν αντιμετωπίζονται μόνο με ένα foundation. Η σωστή σειρά θα πρέπει ακολουθείται χωρίς παραλείψεις και η περιποίηση του δέρματος σου με τα σωστά προϊόντα θα πρέπει να σε απασχολεί περισσότερο από το μακιγιάζ. Αφού προετοιμάσεις το δέρμα σου σωστά, το color correction πρέπει απαραιτήτως να γίνεται με προϊόντα camouflage, προτού εφαρμοστεί το foundation.

Το παράδειγμα που αποδεικνύει πως δεν χρειάζεσαι πολύ βαρύ μακιγιάζ, για να γίνεις εκθαμβωτική. Ακόμη και με ένα σωστό natural makeup look, μπορείς πραγματικά να μεταμορφώσεις το πρόσωπο σου.

Το μακιγιάζ είναι το ήμισυ…το χαμόγελο όμως είναι το υπόλοιπο που σε κάνει να λάμπεις εκ των έσω.

Ένα ζευγάρι faux βλεφαρίδες και ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα, μπορούν να αποδεχτούν αρκετά για να τονίσεις ακόμη περισσότερο την θηλυκότητα σου.

Το σέξι μακιγιάζ…δεν έχει ηλικία. Το μόνο που πρέπει να τηρείται, είναι το μέτρο.

Τη μέρα του γάμου σου, αφέσου στα χέρια ενός επαγγελματία makeup artist, γιατί αξίζεις να δείχνεις στα καλύτερα σου.

Οι σωστές τεχνικές μακιγιάζ, μπορούν να διορθώσουν άνισα χαρακτηριστικά και να εξισορροπήσουν το πρόσωπο σου, κάνοντας το να δείχνει πιο νεανικό.

Η ομοιόμορφη βάση είναι ο καμβάς σου. Εάν δεν υπάρχει χρωματική ομοιομορφία στο πρόσωπο, θα δυσκολεύεσαι να αναδείξεις οποιοδήποτε άλλο σημείο. Ξεκίνησε με το να βρεις τα σωστά προϊόντα για σένα. Διάβασε πώς να διαλέξεις το σωστό foundation.

Όταν δεν υπάρχουν δυσμορφίες, το σωστό μακιγιάζ πρέπει να τονίζει και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου, χωρίς να τα παραμορφώνει.

Ένα παράδειγμα που δείχνει πώς οι βλεφαρίδες παίζουν τεράστιο ρόλο στο βλέμμα μας. Ανοίγουν το μάτι, τονίζουν το βλέμμα και μας κάνουν να φαινόμαστε πιο ξεκούραστες και νέες. Μην το παρακάνεις όμως, γιατί μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Διάβασε πώς να διαλέξεις τις σωστές βλεφαρίδες για τα μάτια σου.

Ποιος χρειάζεται πλαστικούς, όταν έχει το contouring;

Μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις που έχουμε δει.

Το μακιγιάζ δεν υπάρχει μόνο για να κάνει τα χείλη μας να φαίνονται πιο γεμάτα ή την μύτη μας πιο λεπτή. Διορθώνει πραγματικά προβλήματα, που μπορεί να ρίχνουν την αυτοπεποίθηση μας.

Υπάρχει λόγος που το smokey eye είναι το all time favorite look των γυναικών και ο λόγος είναι…αυτός που βλέπεις στην φωτογραφία. Από casual σε sex bomb, με λίγο eyeliner και σκούρη σκιά. Διάβασε πώς να πετύχεις σωστά το smokey eye σε 4 μόνο βήματα.

Για ένα βραδινό look, μην φοβηθείς να το παρακάνεις λίγο και τόνισε περισσότερο ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου, χείλη ή μάτια.

Και φυσικά, επανερχόμαστε στο Νο.1 παράγοντα των εκπληκτικών αυτών μεταμορφώσεων, το σωστό contouring. Διάβασε τα πιο σημαντικά contouring tips για αρχάριες και τσέκαρε την αγαπημένη μας παλέτα για contouring που σου προτείνουμε ξανά & ξανά, την Highlight & Contour Pro Palette (22.90€) από την NYX.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται