4 Ελαφριά Πανωφόρια Για Να Φορέσεις Τώρα

Καλώς ήλθες Σεπτέμβρη.

Τι να φορέσεις τον Σεπτέμβριο: 4 ελαφριά και μοντέρνα πανωφόρια, που μπορούν να καλύψουν όλα σου τα look, μέχρι να πιάσουν τα κρύα.

Καθώς πλησιάζουμε το Σεπτέμβριο, οι στιλιστικές επιλογές πολλαπλασιάζονται και οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε φορώντας καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα είναι πραγματικά άπειροι.

Επιπλέον, μπορούμε και πάλι να φορέσουμε τα τζιν μας, τα μποτάκια μας αλλά και τα ελαφριά πανωφόρια που είναι απαραίτητα για τις πρώτες Φθινοπωρινές μέρες. Δες παρακάτω, ποια ελαφριά πανωφόρια επιλέγουν αυτή τη σεζόν οι fashionista για να εντάξουν στο μεταβατικό τους στυλ.

 

Τι να φορέσεις τον Σεπτέμβριο
@annarvitiello

Τα σακάκια είναι η πρώτη μας επιλογή. Σε ανοιχτές, γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν ακόμη και με το πιο καλοκαιρινό μας φόρεμα, ενώ δίνουν άμεσα σοφιστικέ αέρα σε οποιοδήποτε look.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακιγιάζ Χειμώνας 2019 Οι Τάσεις Που Ξεχωρίσαμε

Τι να φορέσεις τον Σεπτέμβριο
@pernilleteisbaek

Οι καμπαρντίνες είτε στην κλασσική τους εκδοχή είτε σε μοντέρνο glossy βινύλ, είναι παντός καιρού και ασφαλής στιλιστική επιλογή.

Τι να φορέσεις τον Σεπτέμβριο
@natalieoffduty

Οι κάπες είναι ένα από τα πιο hot trends για το Χειμώνα 2019. Φόρεσε από τώρα την δική σου σαν ζακέτα και στερέωσε την με μια ζώνη.

Τι να φορέσεις τον Σεπτέμβριο
@rockybarnes

Το κλασσικό είναι και ανεκτίμητο. Ένα δερμάτινο jacket, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, επάνω από τα καλοκαιρινά σου φορέματα και να συνδυαστεί με όλα σου τα μποτάκια.

No Comments Yet

Comments are closed