Το Μυστικό Της Jessica Alba Για Πυκνά Φρύδια

 

Jessica Alba
Jessica Alba

Το μυστικό της Jessica Alba για πυκνά φρύδια δεν κρύβεται σε σκιές, μολύβια ή μάσκαρα φρυδιών και μπορείς να το βρεις σε όλα τα φαρμακεία.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο E!, η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας, είπε πως τα λεπτά φρύδια της, την έκαναν να μοιάζει συνεχώς θυμωμένη και έτσι σταμάτησε να χρησιμοποιεί τσιμπιδάκι φρυδιών για δύο χρόνια, αλλά για να βοηθήσει και την ανάπτυξη της τρίχας, λάμβανε συγχρόνως προγεννητικές βιταμίνες, οι οποίες εκτός από την επίδραση τους στην υγεία των εγκύων, βοηθούν ευρέως στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση των νυχιών, των μαλλιών και του δέρματος. Τα πυκνά πλέον φρύδια της Jessica Alba, είναι σίγουρα η απόδειξη, ενώ η μεγάλη διαφορά που είδε η ίδια στον εαυτό της, την έκανε να συμπεριλάβει συμπληρώματα προγεννητικών βιταμινών στα προιόντα που προωθεί η εταιρεία της.

Σίγουρα και εσύ δεν χρειάζεται να είσαι έγκυος για να πάρεις αυτές τις βιταμίνες. Εάν θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου, να δυναμώσεις τα νύχια σου ή να αποκτήσεις και εσύ πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια, τότε δοκίμασε και εσύ το μυστικό της Jessica Alba. Προτίμησε συμπληρώματα με βιταμίνη Α, Ε, D, B6, ασβέστιο και βιοτίνη και απέφυγε τα συμπληρώματα που περιέχουν σίδηρο, καθώς μπορεί και να σε βλάψουν.

No Comments Yet

Comments are closed

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ