Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Jewel Tones Mani: Πολυτελείς Αποχρώσεις Για Τα Νύχια Σας

Νύχια σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων - The Cover

Jewel Tones manicure: δες εντυπωσιακά νύχια σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων που θα φέρουν luxe ύφος στο μανικιούρ σου

Μπορεί να μην έχουν τις πολύτιμες ιδιότητες των λίθων, όμως με αυτές τις αποχρώσεις, δεν θα χρειαστεί καν να φορέσεις κοσμήματα. Ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια ενσωματώνονται στο μανικιούρ σου μέσα από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα της παλέτας.

Με υψηλή αισθητική και ξεχωριστή γοητεία, αυτές οι αποχρώσεις αρέσουν στο σύνολο των γυναικών, ενώ δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, σε αντίθεση με τα περισσότερα trends στα νύχια.

Τώρα μάλιστα που η καθημερινότητα έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς και οι βραδινές έξοδοι έχουν πληθύνει, ένα σικ, βραδινό μανικιούρ είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε. Λάβε υπόψιν, πως σύντομα θα μπούμε και σε εορταστική περίοδο και τα νύχια σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων θα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Ποιοι είναι οι jewel τόνοι

Jewel τόνοι θεωρούνται όσοι πηγάζουν από πολύτιμους και ημι-πολύτιμους λίθους. Κάποιοι μάλιστα έχουν “δανείσει” απευθείας το όνομα τους σε συγκεκριμένες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το σμαραγδί χρώμα, μια πράσινη απόχρωση που προσομοιάζει τον λίθο του σμαραγδιού.

Τυπικά, οι jewel τόνοι είναι αποχρώσεις υψηλής έντασης και για αυτό τραβούν το βλέμμα. Ιστορικά, οι πολύτιμοι λίθοι έχουν συνδεθεί με διάφορες ιδιότητες, όπως για παράδειγμα το ζαφείρι, που θεωρείται σύμβολο του πλούτου και έχει χαρακτηριστεί ως ο λίθος των βασιλιάδων.

Το βαθύ μπλε χρώμα του είναι χαρακτηριστικό, όπως επίσης το βαθύ μοβ του αμέθυστου, το χρυσό του κεχριμπαριού και το τιρκουάζ του τοπαζιού.

Δες παρακάτω, κάποιες άκρως εντυπωσιακές ιδέες για νύχια σε τόνους πολύτιμων λίθων και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά καθημερινά.

Ετικέτες: