Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι Καλύτερες Setting Πούδρες

Οι καλύτερες setting πούδρες προσώπου για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ και για να καλύψεις την λιπαρότητα

Οι setting πούδρες, είναι ίσως το πιο απαραίτητο και πιο παραμελημένο προϊόν μακιγιάζ.

Δεν βρίσκονται σε πολλά νεσεσέρ και οι περισσότερες γυναίκες παραβλέπουν την εφαρμογή πούδρας, ενώ είναι το βήμα που δε πρέπει να παραλείπεται ποτέ, εκτός και αν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Ιδίως το καλοκαίρι που ιδρώνουμε και κινούμαστε σε περιβάλλον με υγρασία και υψηλή θερμοκρασία, η setting πούδρα είναι το μόνο προϊόν που μπορεί να διασφαλίσει πως το μακιγιάζ σου θα μείνει αναλλοίωτο και πως δεν θα φανεί η λιπαρότητα της επιδερμίδας σου.

Άλλη μια περίσταση που σίγουρα απαιτεί την σταθεροποίηση του μακιγιάζ σου με setting πούδρα, είναι η παραμονή σε κλειστούς χώρους, με αρκετό κόσμο και υψηλές θερμοκρασίες. Βραδινές έξοδοι, clubbing, gatherings σε σπίτια κ.ο.κ.

Ακόμη, μια πούδρα φιξαρίσματος έχει την ικανότητα να “κλείσει” τους πόρους κάνοντας τους λιγότερο εμφανείς, να “γεμίσει” ρυτίδες ώστε τα υγρά και τα κρεμώδη προϊόντα να μην κάνουν αντιαισθητικές γραμμές πάνω στις ρυτίδες, αλλά και να φωτίσει σημεία όπως η περιοχή κάτω από τα μάτια.

Δες παρακάτω, τις καλύτερες πούδρες προσώπου για να αγοράσεις τώρα και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Facebook για ακόμη περισσότερη ομορφιά καθημερινά.

#1. Laura Mercier Translusent Loose Setting Powder

Η πούδρα που έκανε δημοφιλείς τις διάφανες setting πούδρες, δεν είναι άλλη από την Translusent Setting πούδρα της Laura Mercier. Σταθεροποιεί το μακιγιάζ για ώρες, ενώ πλέον κυκλοφορεί και σε χρώμα, για όσες δεν εφαρμόζουν foundation.

Laura Mercier Translusent Loose Setting Powder 28,56 €


#2. NYX High Definition Finishing Powder

Η διάφανη πούδρα της NYX, κάθεται τέλεια στο δέρμα και η πεπιεσμένη της μορφή διασφαλίζει πως θα εφαρμόσεις όση ποσότητα χρειάζεσαι. Δεν δίνει βαριά όψη στο δέρμα και καλύπτει τους πόρους για μια ομοιόμορφη όψη.

NYX High Definition Finishing Powder 10,51 €


#3. MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder

Η πούδρα της MAC θα κάνει το δέρμα σου απαλό σαν μετάξι, θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου, θα εξαφανίσει την λιπαρή όψη και λόγω της διαφάνειας που χαρίζει θα γίνει ένα με το μακιγιάζ χωρίς να αλλοιώσει το χρώμα που έχεις δημιουργήσει με το foundation.

MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder 17,10 €


#4. NARS Light Reflecting Setting Powder

Πούδρα που σταθεροποιεί το μακιγιάζ και αντανακλά το φως; Yes, please! Ιδίως για όσες αγαπούν την ματ όψη αλλά θέλουν και λίγη λάμψη, αυτή είναι η τέλεια setting πούδρα για το πρόσωπο.

Πούδρες προσώπου: οι καλύτερες της αγοράς - The Cover

NARS Light Reflecting Setting Powder 30.95€

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται