Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κίτρινο nail art που θα φωτίσει τη μέρα σου

Κίτρινα νύχια: ιδέες για χαρούμενα και φωτεινά κίτρινα μανικιούρ, που θα τραβήξουν την προσοχή και θα τονίσουν το μαύρισμα σου

Το κίτρινο είναι το πιο φωτεινό χρώμα της παλέτας και αναμφίβολα το χρώμα του καλοκαιριού. Είναι το χρώμα της αισιοδοξίας, της δημιουργικότητας και τραβά την προσοχή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Είναι ακόμη το χρώμα της λιακάδας, αφού ο ήλιος, φέρει το πιο φωτεινό κίτρινο. Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και γιατί απλά μας αρέσει πολύ σαν χρώμα και τονίζει και το μαύρισμα μας, σήμερα αποφασίσαμε να φωτίσουμε τη μέρα και τα νύχια μας, με ιδέες για κίτρινο nail art.

Πολύ κίτρινο φυσικά συναντάμε και σε πολλά λουλούδια όπως για παράδειγμα οι μαργαρίτες και για αυτό θα δεις αρκετές προτάσεις και για φλοράλ κίτρινα νύχια παρακάτω.

Θα δεις επίσης αφηρημένα σχέδια, γραμμικούς κυματισμούς, μανικιούρ εμπνευσμένα από φρούτα όπως τα κατακίτρινα λεμόνια, αλλά και μίνιμαλ διχρωμίες όπως το nude με το κίτρινο. Το κίτρινο όμως δεν είναι πάντα έντονο, για αυτό θα δεις και παστέλ κίτρινα σε χαρούμενα, πολύχρωμα σχέδια.

Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να διαβάσεις για το επόμενο μεγάλο nail trend που πρέπει να δοκιμάσεις, που δεν είναι άλλο από τα νύχια ταρταρούγα.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται