Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κόκκινα Νύχια: Τέλειες Ιδέες Προσαρμοσμένες Στις Νέες Τάσεις

Κόκκινα νύχια 2022 - The Cover

Κόκκινα νύχια: δες τις πιο εντυπωσιακές, σικ ιδέες για το 2022, προσαρμοσμένες στις νέες, μοντέρνες τάσεις στο μανικιούρ

Τα κόκκινα νύχια τα λατρεύουμε για πολλούς λόγους. Είναι διαχρονικά και ευέλικτα. Μπορούν να δείξουν σέξι, κομψά, girly, μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα χρώματα της παλέτας και να προσαρμοστούν σε κάθε νέα τάση στο μανικιούρ και έτσι να παραμένουν πάντα επίκαιρα. Είναι το χρώμα που αγαπούν όλες οι γυναίκες να φορούν στα νύχια τους και οι τόνοι του κόκκινου, μπορούν να αλλάζουν σύμφωνα με την εποχή προς το φωτεινότερο ή το πιο σκούρο, αποκτώντας περισσότερο ή λιγότερο βάθος. Επιπλέον, ταιριάζουν σε γυναίκες κάθε ηλικίας, σε κάθε περίσταση καθημερινή, επίσημη και ημιεπίσημη.

Για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή έχουμε καιρό να δούμε ιδέες για κόκκινα νύχια, σήμερα, θα σας προτείνουμε τα ωραιότερα σχέδια των κορυφαίων nail artists για για το 2022, μέσα από μια fresh οπτική, αφού όσα θα δείτε είναι προσαρμοσμένα στις τάσεις του σήμερα.

#1. Κόκκινα νύχια με πέρλες

Είναι μια hot τάση αυτή την περίοδο, τα νύχια με πέρλες και σας την προτείναμε σε πρόσφατο αφιέρωμα. Μας αρέσει γιατί συνδυάζει το sexyness του φλογερού κόκκινου με την κομψότητα της λευκής πέρλας.

#2. Διάφανα κόκκινα νύχια

Υπέροχα, υπέρκομψα και απίστευτα σέξι, τα διάφανα κόκκινα νύχια είναι η απόλυτη εναλλακτική για όσες θέλουν να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

#3. Negative space

Τα ελλειπτικά νύχια, που αφήνουν κενό διάφανο χώρο είναι μια τάση που έγινε κλασσική πλέον τεχνοτροπία και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων όλων των nail artists. Όταν το χρώμα που χρησιμοποιείται είναι το κόκκινο, το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό.

#4. Μοντέρνο κόκκινο Γαλλικό μανικιούρ

Στα εναλλακτικά Γαλλικά μανικιούρ, κάναμε ολόκληρο αφιέρωμα. Το τριπλό Γαλλικό είναι μια από τις εναλλακτικές προτάσεις που διατηρούν το κλασσικό, διαχρονικό ύφος αλλά του δίνουν ένα μοντέρνο twist που το διαφοροποιεί από το κοινό Γαλλικό.

#5. Κόκκινα swirl νύχια

Τα swirls (στροβιλισμοί) είναι μια από τις ρετρό τάσεις στα νύχια που βλέπουμε συνεχώς τα τελευταία 2 χρόνια και δεν φαίνεται να καταλαγιάζει.

#6. Negative moon νύχια

Αν θέλεις κόκκινα νύχια, αλλά όχι τα απλά, κλασσικά, full painted, τότε αυτό το σχέδιο είναι για σένα.

#7. Νύχια με σχέδιο δαντέλας στα tips

Όπως είπαμε και στο αφιέρωμα για τις τάσεις στα νύχια για το 2022, οι nail artists δανείζονται πολύ από την μόδα και το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να παίζουν και με τις υφές πλην των μοτίβων. Είναι σέξι, διαφορετικό και αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο στα νύχια σου, τότε επίλεξε αυτό το σχέδιο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

#8. Two-tone noir νύχια

Αυτά τα neo-noir νύχια σε κόκκινο και μαύρο, είναι ότι πιο σέξι και forward μπορείς να δοκιμάσεις τώρα.

nailartbyqueenie
Ετικέτες: