Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κουρέματα για 50+ και συνδυασμοί με χρώμα που θα λατρέψεις

Δες τα πιο μοντέρνα κουρέματα για γυναίκες άνω των 50 με συνδυασμούς χρωμάτων που ταιριάζουν απίστευτα και πάρε ιδέες για το νέο σου look.

Τα 50 σίγουρα δεν είναι μια ηλικία ορόσημο για να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου, αλλά γνωρίζουμε πως κοντά στα 50, οι περισσότερες γυναίκες όχι μόνο δεν έχουν αρκετό χρόνο για να αφιερώσουν στην περιποίηση που απαιτούν τα μακριά μαλλιά, αλλά ούτε και την επιθυμία να το κάνουν. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Γιατί να επιλέξεις κοντό κούρεμα αν είσαι 50+

1. Ξεκινά η αραίωση

Ο λόγος που στις γυναίκες άνω των 50, προτείνουμε πιο κοντά κουρέματα, δεν είναι τόσο ο περιορισμένος χρόνος, όσο η ίδια η υγεία των μαλλιών. Όσο μεγαλώνουμε, οι τρίχες μας λεπταίνουν και μετά τα 50 ξεκινά η μείωση παραγωγής ορμονών, η οποία συνδέεται άρρηκτα με την τριχοφυΐα. Σιγά-σιγά τα μαλλιά που χάνουμε μετά τα 50, σταματούν να αντικαθίστανται από νέες τρίχες και κάπως έτσι ξεκινά η αραίωση των μαλλιών μας.

2. Ξεκινά η δυσαπορρόφηση βιταμινών

Επιπλέον, ο ρυθμός με τον οποίο απορροφούμε βασικές βιταμίνες αλλάζει και αυτό έχει μεγάλη επίδραση στο πόσο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά μας αλλά και στο πόσο υγιή δείχνουν. Αν υποφέρεις ήδη από αρκετή τριχόπτωση θα σου προτείνουμε ένα δοκιμασμένο προϊόν, το Original Hair Growth Serum της Grow Gorgeous, που πραγματικά κάνει θαύματα, να δώσεις βάση στη διατροφή και αν το κρίνει απαραίτητο ο γιατρός σου, να ξεκινήσεις ένα συμπλήρωμα βιταμινών.

#3. Τα κοντά κουρέματα δίνουν όγκο

Επομένως, τα πιο κοντά κουρέματα (lobs, bobs + pixie κουρέματα) είναι σίγουρα μια λύση για να αποκτήσουν περισσότερο όγκο τα μαλλιά, λιγότερο βάρος άρα και λιγότερη τριχόπτωση αλλά και περισσότερη υγεία στις άκρες, ώστε να φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά. Επιπλέον, τα περισσότερα κοντά κουρέματα προσθέτουν στυλ και προσωπικότητα και δείχνουν πάντα σικ.

Μοντέρνα κουρέματα για γυναίκες άνω των 50 με συνδυασμούς χρωμάτων

Δες παρακάτω τα πιο σικ και μοντέρνα κουρέματα για γυναίκες άνω των 50 με συνδυασμούς χρωμάτων που ταιριάζουν απίστευτα και πάρε ιδέες για το επόμενο σου look.

#1. Shaggy bob και κάραμελ βαθύ μπαλαγιάζ

Κουρέματα Για Γυναίκες Άνω Των 50: Μοντέρνα Και Σικ - The Cover
chrisjones_hair

#2. Πλατινέ καρέ με υφή

chrisjones_hair

#3. Πλατινέ φιλαριστό pixie cut

aheadhairmedia

#4. Καρέ με υφή και μακριές φράντζες και babylights σε ξανθό της άμμου

Κουρέματα Για Γυναίκες Άνω Των 50: Μοντέρνα Και Σικ - The Cover
chrisjones_hair

#5. Lob με μύτες και μακριά φράντζα σε ξανθό της άμμου με shadow root

eksprovocator

#6. Ασύμμετρο καρέ καστανό με face framing ανταύγειες

headrushdesigns

#7. Φιλαριστό μακρύ καρέ με χρυσό ξανθό μπαλαγιάζ

Κουρέματα Για Γυναίκες Άνω Των 50: Μοντέρνα Και Σικ - The Cover
chrisjones_hair

#8. Ασημί καρέ με shadow root

eksprovocator

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται