Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κουρέματα που δεν θα είναι εκτός μόδας ποτέ

Γυναικεία κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα, για όλους τους τύπους μαλλιών και για όλα τα μήκη

Η μόδα κάνει κύκλους συνεχώς και πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να την ακολουθήσουμε. Με την επιστροφή των 90s και των 00s, φέτος συναντάμε περισσότερα trends από ποτέ. Ακόμη και στα beauty trends, βλέπουμε αμέτρητα διαφορετικά κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα μαλλιών. Κάποια από αυτά είναι σίγουρα εντυπωσιακά, κάποια άλλα είναι σικ και κάποια άλλα όχι και τόσο.

Μέσα σε όλη αυτή τη θάλασσα από trends, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις ποια αξίζουν να υιοθετήσεις και ποια όχι. Αν μιλάμε όμως για κούρεμα, που ίσως σημαίνει αποχωρισμός της κόμης σου, τότε σκέψου το καλά. Σίγουρα κάποια από τα trendy κουρέματα που βλέπουμε φέτος, δείχνουν εντυπωσιακά, αλλά θα είναι στη μόδα σε 6 μήνες από τώρα; Αυτό απασχολεί και εμάς και για αυτό σήμερα, θα σου συστήσουμε 10 κλασικά γυναικεία κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα. Έτσι, δεν θα κάνεις λάθος επιλογή.

#1. Pixie κούρεμα

Πάντα σικ και κλασσικό, το pixie κούρεμα δείχνει άψογο σε ίσια μαλλιά. Δες περισσότερα pixie κουρέματα.

nothingbutpixies

#2. Bob κούρεμα

Με υφή ή χωρίς, blunt, με μύτες, σε όποια εκδοχή και αν το προτιμήσεις, το κοντό καρέ είναι πάντα στη μόδα.

romeufelipe

#3. Φιλαριστό μακρύ καρέ (φιλαριστό lob)

Το λατρεύουμε γιατί είναι πάντα στη μόδα και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. Σε σπαστά, σγουρά, ίσια, άτονα, κυριολεκτικά σε όλα. Δες περισσότερα φιλαριστά κουρέματα.

styled_by_carolynn

#4. Μακρύ κούρεμα με μύτες

Το τέλειο κούρεμα για να ελαφρύνεις τα μπροστινά και να δώσεις κίνηση, χωρίς να χάσεις μήκος από όλα τα μαλλιά. Δες ποιο κούρεμα ταιριάζει στο πρόσωπο σου.

hellobalayage

#5. Καρέ με μακριά φράντζα

Η πλαϊνή μακριά φράντζα είναι πολύ κοντά σε μήκος με ένα καρέ κούρεμα. Έτσι, αν θέλεις να δοκιμάσεις την φράντζα και να μην έχεις πρόβλημα στην ανάπτυξη των μαλλιών και στα χτενίσματα, μπορείς άφοβα να προτιμήσεις την πλαϊνή μακριά φράντζα. Δίνει στυλ και κίνηση στα άτονα, ίσια μαλλιά.

bagriyaleksandr

#6. Shaggy κούρεμα σε σγουρά μαλλιά

Ο μόνος τρόπος να μην δείχνουν φλατ τα πολλά και σγουρά μαλλιά, είναι ένα κούρεμα με έντονο φιλάρισμα στα σωστά σημεία.

natalieannehair

#7. Γαλλικό καρέ κούρεμα

Το κλειδί στο Γαλλικό καρέ, είναι η blunt φράντζα αλλά και το πίσω τμήμα επίσης παίζει μεγάλο ρόλο. Εσωτερικά είναι πιο μακρύ, ενώ όσο προχωρά προς τα εξωτερικά τμήματα ανεβαίνει πιο ψηλά. Έτσι, αποκτά απαλή όψη που κάνει αντίθεση με τις blunt αφέλειες. Κλασσικό και εντυπωσιακό, δίνει δραματικό look.

ahappyjustin

#8. Ασύμμετρο καρέ

Τα τελευταία 20 χρόνια, αυτό το κούρεμα είναι συνεχώς στις τάσεις μόδας. Κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα και ιδίως όσες έχουν έντονα χαρακτηριστικά. Δες περισσότερες ιδέες για κοντά κουρέματα.

Κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα
arsentovmasyan_

#9. Μακρύ layered κούρεμα με curtain αφέλειες

Η πιο light εκδοχή ενός shaggy κουρέματος, είναι αυτή. Ταιριάζει πολύ σε όσες έχουν άτονα μαλλιά, αφού δίνει όγκο και κίνηση χωρίς υπερβολές. Δες περισσότερες λύσεις για άτονα μαλλιά.

Κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα
bel_pipsqueekinsaigon

#10. Buzzcut

Το buzzcut δεν αρέσει στις περισσότερες γυναίκες, όμως είναι και θα είναι ένα κλασσικό κούρεμα που είναι πάντα στη μόδα. Δες εντυπωσιακά κουρέματα με undercut.

Κουρέματα που είναι πάντα στη μόδα
sweedbeauty

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται