Εντυπωσιακά κουρέματα με undercut

Συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για γυναικεία κουρέματα με undercut για να πάρεις έμπνευση για ένα fresh, ιδιαίτερο look

Εάν είσαι σε mood για μια τολμηρή αλλαγή ή αν απλά θέλεις κάτι πιο εύκολο στο styling, σήμερα θα σου δείξουμε κουρέματα με undercut που σίγουρα είναι αρκετά πιο extreme από ένα συνηθισμένο bob κούρεμα. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά δεν χρειάζονται και styling με θερμικά εργαλεία, οπότε είναι τέλεια για τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Τι είναι το undercut

Τι ακριβώς είναι όμως το undercut; Undercut ονομάζεται, ένα τμήμα του κεφαλιού που το έχουμε ξυρίσει ή έχουμε κόψει πάρα πολύ κοντό σε σχέση με τα υπόλοιπα μαλλιά.

Με ένα undercut κούρεμα θα κερδίσεις χρόνο στο λούσιμο και στο styling, πιο υγιή μαλλιά, διαφορετικό και ιδιαίτερο στυλ αλλά και λιγότερο όγκο, στην πλευρά που θα επιλέξεις να το κάνεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις υπόψιν και αν νιώθεις πως θέλεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου, τότε πρέπει να αποφύγεις αυτού του στυλ τα κουρέματα.

Αντιθέτως, αν ήδη έχεις πολύ όγκο στα μαλλιά και αυτό είναι κάτι που σε δυσκολεύει στο styling, τότε ένα κούρεμα με undercut θα αφαιρέσει αυτό τον όγκο. Κάτι ακόμη που πρέπει να έχεις υπόψιν, είναι η δυσκολία στο να μεγαλώσουν τα μαλλιά σε αυτό το τμήμα. Συνήθως όμως, επειδή τα ανώτερα τμήματα των μαλλιών έχουν αφεθεί πιο μακριά, όσο μακραίνουν το καλύπτουν. Δες παρακάτω, κάποια πολύ εντυπωσιακά γυναικεία κουρέματα με undercut για pixie, bob αλλά και μακριά μαλλιά.

Δες ακόμη: Κουρέματα Για Γυναίκες Άνω Των 50

Γυναικεία κουρέματα με undercut 5- The Cover
@kenpavesstudio/INSTAGRAM
Γυναικεία κουρέματα με undercut 4- The Cover
@mila_kryshchykhina/INSTAGRAM
Γυναικεία κουρέματα με undercut 3- The Cover
@behindthechair_com/INSTAGRAM
Γυναικεία κουρέματα με undercut 2- The Cover
@joeltorresstyle/INSTAGRAM
Γυναικεία κουρέματα με undercut - The Cover
@kimidailey/INSTAGRAM
@barberjuanshop/INSTAGRAM
@euriental/INSTAGRAM
@beat_cut/INSTAGRAM

Γιατί να επιλέξεις ένα undercut;

  1. Δίνει άμεσα τύπο
  2. Αν το συνδυάσεις με pixie δεν θα χρειάζεσαι θερμικό styling
  3. Υπάρχουν αμέτρητα κουρέματα με undercut για κάθε σχήμα προσώπου
  4. Θα κερδίσεις χρόνο και χρήμα
  5. Θα απωλέσεις τα κατεστραμμένα τμήματα μαλλιών

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται