Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

4 Κραγιόν Που Θα Κάνουν Τα Δόντια Σου Να Φαίνονται Πιο Λευκά

Κραγιόν που κάνουν τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά - The Cover

Makeup tips: διάβασε ποιο είναι το μυστικό για να διαλέγεις κραγιόν που κάνουν τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά

Αν ανοίξουμε το νεσεσέρ σου, σίγουρα θα βρούμε μια συλλογή από κραγιόν. Κόκκινα, ροζ, nudes, βουργουνδί, ανοιχτά, σκούρα, πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις, πολλοί και διαφορετικοί τόνοι.

Εκτός όμως από το χρώμα και τον τόνο ενός κραγιόν, υπάρχει και κάτι ακόμη που μπορεί να καθορίσει το πόσο όμορφο θα δείχνει επάνω σου και αυτό είναι οι υποτόνοι. Όπως και στο foundation, τα κραγιόν διακρίνονται από ψυχρούς (C), ζεστούς (W) ή ουδέτερους (N) υποτόνους.

Γιατί όμως οι υποτόνοι μπορούν να καθορίσουν το αν θα σου ταιριάζει ένα κραγιόν;

Αρχικά, γιατί μπορεί να μην ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και δευτερευόντως γιατί οι ζεστοί υποτόνοι, μπορούν να τονίσουν τα κίτρινα δόντια. Τα κραγιόν με ουδέτερους υποτόνους, ούτε τονίζουν τα κίτρινα δόντια αλλά ούτε τα κάνουν να φαίνονται και πιο λευκά.

Τα κραγιόν όμως που έχουν ψυχρούς υποτόνους, κάνουν αντίθεση με τα δόντια μας και ναι, τα κάνουν να φαίνονται λευκότερα.

Ποια χρώματα κραγιόν έχουν ψυχρούς υποτόνους

Οι ψυχροί υποτόνοι είναι οι μπλε και οι μπλε ροζ και μπορείς να τους συναντήσεις σε όλα τα χρώματα κραγιόν, ακόμη και σε κάποια πορτοκαλί κραγιόν, τα οποία είναι συνήθως τα βαθιά πορτοκαλί.

Τα μοβ κραγιόν ενώ βασίζονται στο μπλε μπορούν να έχουν κίτρινους υποτόνους, οπότε θέλουν αρκετή προσοχή, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να τονίσουν ακόμη περισσότερο το κίτρινο χρώμα των δοντιών.

Επιπλέον, ενώ τα φούξια πιστεύεται πως είναι ψυχρά, μπορούν να έχουν θερμούς υποτόνους. Τέλος, στα κόκκινα υπάρχει και εδώ η ίδια ποικιλία και για αυτό πρέπει να διαλέξεις blue based κόκκινες αποχρώσεις.

Δες παρακάτω, 4 φανταστικά κραγιόν με ψυχρούς υποτόνους, που θα κάνουν τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά.

Κραγιόν με ψυχρούς υποτόνους

NYX Suede Matte Lipstick απόχρωση Spicy 9,88 €


Maybelline Superstay στην απόχρωση Τreat Yourself 10,49 €


Laura Mercier Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick στην απόχρωση Rose Ultimate 22,08 €


Shiseido LacquerInk LipShine στην απόχρωση 302 Plexi Pink 27,09 €