Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κραγιόν Που Θα Κάνουν Τα Χείλη Σου Να Δείχνουν Μεγαλύτερα

Κραγιόν που κάνουν τα χείλη να δείχνουν μεγαλύτερα: Διάβασε ποια είναι τα κραγιόν που πρέπει να προτιμάς για πιο γεμάτα και ζουμερά χείλη.

Αναμφίβολα, όλες θέλουμε γεμάτα, juicy χείλη και αυτός είναι και ο λόγος που αμέτρητες γυναίκες καταφεύγουν στα lip fillers. Αυτή η τεχνική όμως, σίγουρα δεν είναι για όλες, ούτε και για συνεχή εφαρμογή αφού υπάρχουν και αρκετά κατά, που αποτρέπουν πολλές γυναίκες από αυτά. Ευτυχώς, υπάρχει και το μακιγιάζ, που μπορεί να μην δίνει τον ίδιο όγκο, μπορεί όμως να ξεγελάσει αρκετά το μάτι, αν ξέρεις τι προϊόντα μακιγιάζ να επιλέξεις.

Εκτός λοιπόν από τα μυστικά μακιγιάζ που κάνουν τα χείλη να δείχνουν μεγαλύτερα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας, συγκεκριμένες κατηγορίες κραγιόν, υφών, χρωμάτων και συστατικών που διογκώνουν τα χείλη, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ποια είναι τα κραγιόν που μεγαλώνουν τα χείλη;

#1. Ανοιχτόχρωμα κραγιόν

Όλα τα ανοιχτόχρωμα κραγιόν και δη τα nudes, προσθέτουν άμεσα όγκο, κάνοντας τα χείλη να δείχνουν μεγαλύτερα. Αν ακολουθήσεις και τις συμβουλές μακιγιάζ για μεγαλύτερα χείλη που σου δώσαμε, δεν θα αλλάξεις ξανά τον τρόπο που βάφεις τα χείλη σου.

Must try nude κραγιόν: Natasha Denona I Need A Nude Lipstick (απόχρωση Natasha) 24.95€

#2. Lip gloss

Τα lip gloss και γενικότερα ότι χαρίζει γυαλάδα και λάμψη, προσθέτει όγκο οπτικά και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη. Προτίμησε ένα lip gloss με σούπερ ενυδατικά στοιχεία όπως υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο.

Must try lip gloss: PIXI Collagen Lipgloss 14.45€

#3. Σατινέ και κρεμώδη κραγιόν

Σε μορφή bullet κραγιόν, τα σατινέ και τα κρεμώδη είναι οι καλύτερες υφές που μπορείς να επιλέξεις, για πιο γεμάτα και πιο απαλά χείλη.

Must try προϊόν: NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Lipstick 9,60€

#4. Glitter/ιριδίζον κραγιόν και glitter gloss

Ότι περιέχει ιριδίζοντα μικροστοιχεία, προσθέτει λάμψη, αντανακλά το φως και κάνει τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για τα μεταλλιζέ κραγιόν.

Must try: Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer στην απόχρωση $weet Mouth € 21,95

#5. High color κραγιόν

Αν θέλεις να κάνεις overline τα χείλη σου ώστε να φαίνονται μεγαλύτερα, αλλά θέλεις να χρησιμοποιήσεις σκούρες αποχρώσεις κραγιόν -όπως βουργουνδί, σκούρο μοβ κ.ά.- προτίμησε ένα κραγιόν με έντονες χρωστικές ουσίες που θα καλύψει πλήρως το φυσικό σου περίγραμμα.

Must try: Dior Diorific στην απόχρωση 077 Midnight Corolle 37,68 €

#6. Plumping gloss

Τα διογκωτικά χειλιών, γνωστά και ως plumping glosses, είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία προϊόντων, που προκαλούν υπεραιμία και όντως προσθέτουν όγκο στα χείλη. Φυσικά, δεν μιλάμε για θεαματικά αποτελέσματα, αφού θαύματα δεν γίνονται με ένα gloss, αλλά προσθέτουν μια πιο γεμάτη όψη. Οπότε, αν θέλεις συνεχώς αυτή την όψη στα χείλη σου, θα σου συστήναμε να αλλάξεις το συνηθισμένο σου gloss με ένα διογκωτικό χειλιών.

Must try προϊόν:  Too Faced Lip Injection Extreme €17,95

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται