Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φθινοπωρινά Layering Tricks Με Κομμάτια Που Βρίσκονται Στη Ντουλάπα Σου

3 tips για φθινοπωρινό layering με κομμάτια από τις τάσεις μόδας της νέας σεζόν, για να είσαι ζεστή και άνετη από το πρωί ως το βράδυ

Οι μεταβατικές περίοδοι δεν είναι και ότι πιο εύκολο στιλιστικά και καθώς κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα διαρκέσουν, κανείς δεν θέλει και να επενδύσει σε mid-season ελαφριά κομμάτια που θα φορεθούν για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η καλύτερη λύση για αυτές τις περιόδους, είναι το έξυπνο styling και πιο συγκεκριμένα το έξυπνο layering με κομμάτια καλοκαιρινά αλλά και χειμωνιάτικα. Οι συνδυασμοί αυτοί που θα δεις παρακάτω, είναι stylish, τους βλέπουμε κυριολεκτικά non stop από τις τοπ fashionista και πιστεύουμε πως θα σου αρέσουν. Τα κομμάτια που χρησιμοποιούν για έξυπνο φθινοπωρινό layering, είναι κλασσικά και σίγουρα βρίσκονται στη ντουλάπα σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Τα Ωραιότερα Tailored Παντελόνια Για Να Αγοράσεις Τώρα

#1. Πουλόβερ στην πλάτη

Μπορεί να είναι νωρίς για να φορέσεις πουλόβερ, αλλά δεν είναι νωρίς για να τα ρίξεις στην πλάτη σου. Δεμένο διαγώνια ή μπροστά, ένα ελαφρύ πουλόβερ είναι η καλύτερη προσθήκη για τις μέρες που οι θερμοκρασίες αυξομειώνονται θεαματικά.

#2. Αμάνικο πουλόβερ και πουκάμισο

#3. Πουκάμισο σαν τρίτο κομμάτι

Ένα σύνολο δείχνει ολοκληρωμένο, όταν αποτελείται από 3 κομμάτια. Τις μέρες που η ψυχρούλα αντέχεται, μπορείς να αντικαταστήσεις τα πανωφόρια σου με ένα πουκάμισο και εσωτερικά να φορέσεις ακόμη και crop top.