Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Le Mini Macaron Gel Manicure Kit: Στην Wishlist Μας Για Τα Χριστούγεννα

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron: η συσκευή για τα νύχια που έγινε viral είναι το must have kit για ένα τέλειο gel manicure στο σπίτι.

Το τέλειο δώρο για τις φίλες σου ή για τον εαυτό σου και για όσες γυναίκες γνωρίζεις, που λατρεύουν ένα καλό gel μανικιούρ.

Αν μπαίνεις στο Instagram και παρακολουθείς τις top nail artists του κόσμου, τότε σίγουρα έχει πάρει το μάτι σου κάποιες μίνι στρογγυλές, χρωματιστές συσκευές, που μοιάζουν με macaron. Έχουν γίνει viral και όχι άδικα.

Αυτές οι μίνι στρόγγυλες συσκευές, προορίζονται για επαγγελματικό gel στο σπίτι και σου δίνουν τέλεια αποτελέσματα, ισάξια ενός επαγγελματικού μανικιούρ. Αν αποκτήσεις και ένα μικρό πινελάκι, μπορείς να κάνεις θαύματα στα νύχια σου. Είναι σίγουρα μια πολύ fun ασχολία, ένα τέλειο δώρο για τον εαυτό σου και όχι μόνο.

Τι περιέχει το kit

Το μικρό kit περιέχει: Ένα gel βερνίκι νυχιών, 1 μίνι λίμα νυχιών, πατενταρισμένη LED ισχυρή λάμπα που σκληραίνει το βερνίκι νυχιών μέσα σε λίγα λεπτά -μικρού μεγέθους για ένα νύχι-, με καλώδιο USB και φορτιστή, 1 σπρωχτηράκι για τα πετσάκια και 10 δίσκους βαμβακιού για να αφαιρείτε εύκολα το βερνίκι gel.

Το μεγάλο kit περιέχει: Δύο gel βερνίκια νυχιών, glitter λίμα νυχιών, πατενταρισμένη LED ισχυρή λάμπα που σκληραίνει το βερνίκι νυχιών μέσα σε λίγα λεπτά -μεγάλου μεγέθους για τέσσερα νύχια-, με καλώδιο USB και φορτιστή, 1 σπρωχτηράκι για τα πετσάκια και 20 δίσκους βαμβακιού για να αφαιρείτε εύκολα το βερνίκι gel.

Χάρη στο αγαπημένο μας Lookfantastic, τώρα μπορούμε να αποκτήσουμε ένα από αυτά τα kit και σε μειωμένη τιμή.

Le Mini Macaron Le Maxi Deluxe Gel Manicure Set 67.95€ 63.45€


Le Mini Macaron Gel Manicure Kit 39.95€

Πώς αφαιρείται το gel στο σπίτι

Δες στο βίντεο πόσο εύκολο είναι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα gel removal clips (13.95€), που εφαρμόζουν στις άκρες των δαχτύλων και καθιστούν πολύ εύκολη την αφαίρεση του gel, σταθεροποιώντας τους δίσκους που εμποτίζεις με το καθαρό ασετόν.

Διάβασε ακόμη, πώς να αφαιρέσεις ημιμόνιμο στο σπίτι.

Γιατί να αγοράσεις ένα Le Mini Macaron Gel Manicure Kit

Αρχικά, όπως είπαμε παραπάνω, το αποτέλεσμα είναι άκρως επαγγελματικό αφού χρησιμοποιεί τα κλασσικά υλικά ενός gel manicure. Λάμπα LED και gel βερνίκια νυχιών.

Είναι οικονομικό, τόσο που αντί για 2 επισκέψεις στην μανικιουρίστ σου, έχεις κάνει απόσβεση τα χρήματα σου.

Τα βερνίκια είναι vegan, cruelty-Free και 9-Free. (δεν περιέχουν τα 9 βλαβερά συστατικά που περιέχουν τα περισσότερα κοινά βερνίκια)

Κυκλοφορεί σε 2 μεγέθη, που χωρούν στην τσάντα σου, για να διαλέξεις αυτό που σε βολεύει. Είναι απίστευτα βολικό ότι γενικά μπορείς να το μεταφέρεις παντού.

Τέλος, μπορείς να το συνδέσεις παντού, ακόμη και με usb στον υπολογιστή σου και την ώρα που κάνεις οποιαδήποτε εργασία, μπορείς συγχρόνως να δημιουργείς ένα υπέροχο gel manicure με διάρκεια.

Δες στα βίντεο παρακάτω και τα 2 μεγέθη του kit, στην πράξη και κάποια από τα πιο εντυπωσιακά gel μανικιούρ που εντοπίσαμε.