Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Hot Λεοπάρ Μανικιούρ Για Να Δοκιμάσεις Τώρα

Λεοπάρ νύχια - The Cover

Έχουμε συγκεντρώσει τα ωραιότερα σχέδια για λεοπάρ νύχια από τις κορυφαίες nail artists του instagram, για να δοκιμάσεις τώρα

Το λεοπάρ είναι πάντα καλή ιδέα, είτε σε ρούχα είτε στα νύχια, είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι.

Είναι από τα all time favorite animal prints, που σπανίως βρίσκονται εκτός τάσεων και αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες.

Το καλοκαίρι, μας αρέσει ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με λευκό, γιατί δείχνει περισσότερο σικ και λιγότερο sexy. Ταιριάζει άψογα και με nudes, γήινα και μαύρα, ενώ αυτή τη σεζόν το βλέπουμε πολύ συχνά να συνδυάζεται και με παστέλ χρώματα όπως γαλάζια, λιλά και ροζ.

Επίσης, μπορεί να υιοθετηθεί σαν μοτίβο μόνο σε ένα νύχι, αν σου φαίνεται υπερβολικό για να το κάνεις σε όλα. Είναι fun, είναι stylish και σίγουρα κάνουν πιο ενδιαφέρον οποιοδήποτε μανικιούρ, ακόμη και αν υιοθετείται σε ένα μόνο νύχι!

Επίσης, ανήκει στα πολύ εύκολα nail art σχέδια, που μπορείς να κάνεις και μόνη σου με ένα λεπτό πινελάκι, αν έχεις έστω λίγο σταθερό χέρι. Αν όχι, μπορείς να τα βρεις και σε stickers που μπορείς πάλι να κολλήσεις πολύ εύκολα μόνη σου στα νύχια σου.

Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

View this post on Instagram

A post shared by Isabel May (@isabelmaynails)