Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Ωραιότερα Πουδρέ Αρώματα Με Διάρκεια

Τα ωραιότερα πουδρέ αρώματα με διάρκεια

The Perfume Edit: δες ποια είναι τα ωραιότερα πουδρέ αρώματα με διάρκεια αλλά και μεγάλο ίχνος, για να αγοράσεις τώρα.

Όσο αγαπάμε τα πουδρέ αρώματα, άλλο τόσο αγαπάμε τα πουδρέ αρώματα με διάρκεια.

Καθώς πολλά από τα πολύ γνωστά πουδρέ αρώματα, τείνουν να εξαφανίζονται γρήγορα, σήμερα θα σου προτείνουμε κάποια εξίσου εκπληκτικά πουδρέ αρώματα που διαρκούν πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο.

ALSO READ: Τα Καλύτερα Γυναικεία Αρώματα Για Να Αγοράσεις Τώρα

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα κορυφαία πουδρέ αρώματα με διάρκεια και μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. GUERLAIN INSOLENCE

Ένα άρωμα που βρίσκεται αρκετά χρόνια σε κυκλοφορία και ανήκει σίγουρα στα κλασσικά πουδρέ αρώματα είναι το Insolence.

Οι νότες ίριδας, βιολέτας και άλλες πουδρέ νότες που περιέχονται, του δίνουν την χαρακτηριστική πουδρέ αιθέρια αίσθηση, που ψάχνουμε σε κάθε πουδρέ άρωμα. Βρείτε το εδώ.

Guerlain Insolence edp 70,86€


#2. NARCISO RODRIGUEZ NARCISO POUDREE

Ο Narciso Rodriguez σίγουρα ειδικεύεται στα πουδρέ αρώματα και από όλα τα musky αρώματα του, το πιο δυνατό είναι το Poudree. Βελούδινο, δυνατό και ντελικάτο, το Poudree σε τυλίγει σαν ένα ροζ συννεφάκι, όπου θέλεις να βρίσκεσαι για πολλές ώρες της ημέρας. Και ευτυχώς, θα χρειαστεί να το ψεκάσεις…μόνο μια φορά. Βρείτε το εδώ.

Narciso Rodriguez Narciso Poudree edp από 36,65€


#3. GUERLAIN SHALIMAR

Το πασίγνωστό Shalimar του Guerlain είναι πουδρέ, φρέσκο, ζωηρό και σίγουρα διαχρονικό άρωμα, που εκτός από το μεγάλο ίχνος, έχει και πολύ μεγάλη διάρκεια.

Guerlain Shalimar edp €70,86


#4. JEAN PAUL GAULTIER CLASSIQUE edt

Από τα χαρακτηριστικότερα αρώματα και όχι μόνο της πουδρέ κατηγορίας, το Classique δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Μπορεί κάποτε να το είχες, μπορεί να το είχες μυρίσει κάπου τυχαία στον δρόμο. Το σίγουρο είναι πως ακόμη και αν δεν έχεις έρθει σε επαφή με αυτό το αισθησιακό πουδρέ άρωμα, σίγουρα θα σου αρέσει. Τώρα θα μου πεις, αισθησιακό και πουδρέ γίνεται; Βεβαίως. Γιατί μεταξύ άλλων, περιέχει μια από τις απίστευτα αισθησιακές νότες που περιέχονται και στα πιο αφροδισιακά αρώματα, το περίφημο τζίντζερ. Ένα από τα αρώματα με απίστευτα μεγάλη διάρκεια και πραγματικά τεράστιο ίχνος. Βρείτε το εδώ.

Jean Paul Gaultier Classique edt από 38,67€


#5. LANCOME POEME

Φλοράλ, πουδρέ και γλυκό το κλασσικό άρωμα της Lancome, παραμένει διαχρονικό και αναλλοίωτο. Το απίστευτα πολυσύνθετο mix από φλοράλ, πουδρέ, φρουτώδεις και πράσινες νότες, δεν γίνεται καθόλου βαρύ και είναι απόλυτα αιθέριο και θηλυκό. Από τα μεγαλύτερα ίχνη που έχουμε συναντήσει ποτέ σε άρωμα, ενώ η διάρκεια του είναι εξίσου απίστευτη. Ένα πραγματικό αριστούργημα. Βρείτε το εδώ.

Poeme Lancome

Lancome Poeme edp από 61,28 € / Αγόρασε εδώ