Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

10+1 Μεταμορφώσεις Από Μακρύ Σε Κοντό Μαλλί Που Θα Ζηλέψεις

Μεταμορφώσεις από μακρύ σε κοντό μαλλί - The Cover

Μεταμορφώσεις από μακρύ σε κοντό μαλλί: δες 11 hairlooks που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την απόφαση

Η αλλαγή μπορεί να είναι ένα όμορφο πράγμα – ειδικά όταν πρόκειται για τα μαλλιά σας.

Είτε πρόκειται για μερικές μύτες εδώ και εκεί, είτε για ένα κοντό καρέ είτε για ένα τολμηρό buzzcut, η αλλαγή του χτενίσματος, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε στυλ και ψυχολογία.

Αν βρίσκεστε μπροστά στο δίλημμα λοιπόν, εμείς λέμε go for it, όχι μόνο για την αλλαγή αλλά και για να ανανεωθεί το μαλλί σας. Ιδίως αν το έχετε ταλαιπωρήσει με βαφές και styling, μερικές φορές είναι ο μόνος δρόμος ώστε να επανέλθει στα φυσιολογικά του.

Εδώ δεν θα σας πούμε το κλισέ πως το κοντό μαλλί δίνει τύπο, μιας και θεωρούμε πως ο τύπος της κάθε γυναίκας εξαρτάται από την ίδια. Το μαλλί που αγαπάς και νιώθεις πως σου ταιριάζει…αυτό το μαλλί είναι ο τύπος σου.

Αν έχεις την περιέργεια λοιπόν να δεις πως θα είσαι με κοντό μαλλί, δοκίμασε το και ίσως αυτό πραγματικά να είναι το στυλ που σου ταιριάζει.

ALSO READ: Νέα Πουδρέ Αρώματα Για Να Δοκιμάσεις Τώρα

Για να σας δώσουμε έμπνευση και κίνητρο, κάναμε βουτιά στο Instagram και βρήκαμε μερικές από τις πιο συγκλονιστικές μεταμορφώσεις από μακρύ σε κοντό μαλλί, που θα σας κάνουν να θέλετε να αποχαιρετήσετε τα μακριά μαλλιά σας και να υιοθετήσετε ένα νέο, ανάλαφρο κοντό κούρεμα.

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα!