Look Fantastic Beauty Box Review – Κουτί Μαϊου

Αξίζει;

REVIEW: LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX- ΜΑΪΟΥ
ΚΟΣΤΟΣ: 18€
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 6 προϊόντα ομορφιάς, 1 τεύχος ELLE (UK), 1 βιβλιαράκι οδηγιών για την χρήση των προϊόντων

Δες αναλυτικές πληροφορίες στην σελίδα του Look Fantastic

Look Fantastic Beauty Box May Review

Look Fantastic Beauty Box May Review

Διευκρίνηση: Σε αυτό το review, κάνουμε κριτική στο κουτί και στο σύνολο των περιεχομένων του και όχι στα προϊόντα. Στα προϊόντα θα βρείτε ξεχωριστές κριτικές σε άλλα άρθρα, στην νέα μας κατηγορία: Reviews.

Avant Anti-ageing serum

Mini size: Avant Anti-ageing serum 5ml, αξίας 20€

Σέρουμ ελαφριάς υφής, που συνδυάζει φυσικά και τεχνητά συστατικά για αντιγήρανση. Πολύ ευχάριστη μυρωδιά.

Eyeko eyeliner

Full size: Eyeko Eye Do eyeliner 2g., αξίας 22€

Βραβευμένο eyeliner που συνδυάζει αδιάβροχη σύσταση και πολυπεπτίδια για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Μας έπεισε να αντικαταστήσουμε το σύνηθες eyeliner.

Skin Republic Purifying Mask Sheet

Skin Republic Purifying Mask Sheet αξίας 6,45€

Μάσκα για βαθύ καθαρισμό, την οποία δεν θα σου πούμε ψέμματα…δεν την έχουμε δοκιμάσει ακόμη.

Sleek Face Contour Kit

Full size: Sleek Face Contour Kit 12g. αξίας 6.95€

Duo παλέτα με πούδρα για contouring και shimmer highlighter. Άψογο για να το έχεις πάντα στην τσάντα σου και να δώσεις λίγη λάμψη στη στιγμή.

Spotlight Teeth White Strips

Sample με 4τμχ.:  Spotlight Teeth White Strips αξίας 14€

Ταινίες λεύκανσης δοντιών, οι οποίες γενικότερα δεν μας συγκινούν αφού η επιστημονική κοινότητα δεν συνιστά την χρήση τους…αλλά θα τις δοκιμάσουμε για να γράψουμε το review.

This Works primer

Travel size: This Works in transit camera close-up primer 20ml/ αξίας 17,5€

Ετοιμάζουμε review για αυτό το προϊόν και μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως θα το αγοράζαμε σε full size.


THE REVIEW

Look Fantastic Beauty Box Review (2)

ΚΟΣΤΟΣ:

Συμπερασματικά, εάν αθροίσεις την αξία των περιεχομένων προϊόντων, συν την αξία του περιοδικού ELLE που ανέρχεται γύρω στα 5€, το σύνολο της αξίας του φτάνει περίπου τα διόλου ευκαταφρόνητα 92€! Καταλαβαίνεις ότι η απόδοση κόστους/αξίας είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

3 full size, 1 travel size, 1 mini size και ένα sample κουτί με 4τμχ. και όλα από επώνυμα brands με μεγάλο hype στο διαδίκτυο, είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από άλλα συνδρομητικά κουτιά στα οποία βλέπουμε μόνο δείγματα. Πολύ θετικό το γεγονός πως τα δύο full size ήταν προϊόντα μακιγιάζ και μάλιστα το ένα βραβευμένο. Για τις ταινίες λεύκανσης έχουμε μια ένσταση, καθώς πολλές μπορεί να μην θέλουν ούτε να τις δοκιμάσουν. 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Το eyeliner της Eyeko καταπληκτικό, το primer επίσης -κατάφερε να σταθεροποιήσει και το πιο βαρύ concealer- , τα white strips αν και από κάποιες bloggers υμνούνται εμείς δεν τα έχουμε δοκιμάσει ακόμη, οι μάσκες της Skin Republic γενικότερα φημίζονται για την δράση τους, το contour kit της Sleek άψογο για ένα γρήγορο retouch και το σέρουμ της Avant, ανήκει στα πολυτελή και πολύ ακριβά serum τα οποία λατρεύουμε να δοκιμάζουμε.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:

Όπως έχουμε πει σε προηγούμενο review, τα κουτιά του Look Fantastic είναι ασφαλή για την μεταφορά των προϊόντων αλλά και χρήσιμα.

SHIPPING:

Εάν μένεις σε μεγάλη πόλη μπορεί να είσαι τυχερή και να το λάβεις πριν τις 20 του μήνα. Σήμερα που γράφουμε αυτό το review, αναμένουμε το κουτί Ιουνίου και δεν έχει μπει καν στη χώρα ακόμη, ενώ το κουτί Μαϊου, στάλθηκε σε προηγούμενη διεύθυνση. Εάν δεν επικοινωνούσαμε εμείς με την εταιρεία ταχυμεταφορών, μπορεί να μην το λαμβάναμε ποτέ. Το customer service αρκετά αδιάφορο και καθυστερημένο στις απαντήσεις του, απάντησε πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Επιπλέον, ένα ακόμη μείον είναι πως δεν ενημερώνεσαι με κάποιο email για το tracking number και πρέπει να επισκέπτεσαι τον λογαριασμό σου ή να επικοινωνείς η ίδια με την εταιρεία για να πληροφορηθείς για τον αριθμό παρακολούθησης. Θετικό, πως στάλθηκε πριν τις 5 του μήνα.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ:

Για να ακυρώσεις την συνδρομή σου, είναι αδύνατο εάν έχει ήδη αποσταλεί το πρώτο κουτί.

Για να διακόψεις την συνδρομή σου -ανανεώνονται αυτόματα για την ίδια διάρκεια- και να μην ανανεωθεί για ένα ακόμη τρίμηνο, πρέπει να την ακυρώσεις μέσα από τον λογαριασμό σου προτού αποσταλεί το τελευταίο κουτί της πρώτης συνδρομής σου.

Τέλος, εάν θέλεις να αλλάξεις διεύθυνση αποστολής για το επόμενο κουτί, θα πρέπει να το καταχωρίσεις πριν τις 25 του μήνα μέσα στον λογαριασμό σου αλλά και μέσα στην διεύθυνση αποστολής του Beauty Box. Και δυστυχώς, αυτά είναι πράγματα για τα οποία δεν ενημερώνεσαι όταν αγοράζεις την συνδρομή, αλλά πρέπει να τα διαβάσεις προσεκτικά εδώ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ:

Η τρίμηνη συνδρομή ανέρχεται στα 18€ ανά κουτί και αποπληρώνεται μηνιαίως. Δηλαδή δεν πληρώνεις το σύνολο της συνδρομής εξαρχής, αλλά χρεώνεται αυτόματα μηνιαίως, στον τρόπο πληρωμής που έχεις επιλέξει.

ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΞΑΝΑ; 

Κατηγορηματικά…ναι.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

UPDATE 30/6/18: Το κουτί Ιουνίου…δεν ήρθε ποτέ και γύρισε πίσω στον αποστολέα, οπότε αυτή είναι η τελευταία μας κριτική στο Beauty Box του Look Fantastic.
Look Fantastic Beauty Box Review - Κουτί Μαϊου
 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ/ΑΞΙΑΣ
  10
 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  5
 • ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  8
 • ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ/ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  7
 • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  10
The Good

Επιμέλεια

Κόστος/Αξία

The Bad

Εξυπηρέτηση

Αποστολή

0
810
No Comments Yet

Comments are closed