Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

4 Video Tutorials Για Τέλειους Χαμηλούς Κότσους

Χαμηλοί κότσοι βίντεο tutorials

Χαμηλοί Κότσοι: δες 4 βίντεο tutorials για πανεύκολους και στυλάτους χαμηλούς κότσους, ώστε να τους κάνεις μόνη σου σε δευτερόλεπτα

Όσο νιώθουμε πως πλησιάζει το καλοκαίρι και μαζί του η άνοδος της θερμοκρασίας, το μυαλό μας ήδη ταξιδεύει -σε καλύτερες μέρες- σε πιο ελαφριά σύνολα και σε ανάλαφρα χτενίσματα που θα τα συνοδεύουν.

Αυτά τα χτενίσματα που θα δεις παρακάτω, απαιτούν λιγότερο styling από οποιοδήποτε χτένισμα κάνεις το χειμώνα με πιστολάκια, ισιωτικές και μασιές και αν ανήκεις στις τυχερές που έχουν ίσια μαλλιά, είναι και τα 4 τέλεια για σένα. Μέσα σε αυτά όμως, επειδή σίγουρα δεν έχουμε όλες το λείο, στιλπνό μαλλί που απαιτείται για να δείξει τέλειος ένας κότσος, έχουμε συμπεριλάβει και video tutorial για σπαστά μαλλιά.

Για εμάς, οι χαμηλοί κότσοι είναι τόσο σικ, θηλυκοί και μίνιμαλ που μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση. Από γάμους και βαπτίσεις, μέχρι εξωτερικές δραστηριότητες και εργασίες, βόλτες κτλ. Είναι ακόμη το τέλειο χτένισμα για τις διακοπές σου, όταν δεν έχεις χρόνο ή όρεξη να κάνεις ένα κανονικό χτένισμα και θέλεις να ετοιμαστείς όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ALSO READ: Θεαματικές Μεταμορφώσεις Με Μπαλαγιάζ Και Κούρεμα

Δες και στα 4 βίντεο πόσο εύκολο είναι να κάνεις μόνη σου ένα χαμηλό κότσο με λαστιχάκια, φουρκέτες και σπρέϋ κρατήματος και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.