Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

5 makeup tricks που μπορείς να κάνεις με ένα nude μολύβι

Τρικ μακιγιάζ με λευκό ή nude μολύβι - The Cover

Δες φανταστικά τρικ μακιγιάζ με λευκό ή nude μολύβι που μπορείς εύκολα να κάνεις σε μάτια και χείλη, για να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου

Στο μακιγιάζ, λίγα πράγματα είναι απαραίτητα και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα νεσεσέρ. Ένα καλό πινέλο για σκιές, μια μάσκαρα, ένα αρκετά καλυπτικό concealer, ένα κόκκινο κραγιόν και ένα nude μολύβι.

Με ένα nude μολύβι, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στο μακιγιάζ.

Σε χείλη, μάτια αλλά και σε σημεία του προσώπου που χρειάζονται φως ή κάλυψη, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και να λειτουργήσει ακόμη και σαν προϊόν φωτοσκίασης.

Φυσικά, στον τόνο μπορεί να υπάρχει απόκλιση από δέρμα σε δέρμα και για αυτό δεν αναφερόμαστε αυστηρά σε nude ή λευκά μολύβια.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο ένα λευκό, όσο και ένα ιβουάρ ή ένα nude μολύβι, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου και το σημείο όπου το εφαρμόζεις. Και τα τρία μπορούν να κάνουν ακριβώς τα ίδια, αρκεί να είναι πιο ανοιχτά από τον τόνο του δέρματος σου.

Δες παρακάτω, τα makeup tricks που χρησιμοποιούμε στο μακιγιάζ για να διορθώσουμε, για να τονίσουμε και να δώσουμε φως με ένα λευκό/nude μολύβι.

#1. Φως στην εσωτερική γωνία του ματιού

Το κλασσικό τρικ, με το οποίο φωτίζουν τα μάτια και το βλέμμα μας, μπορεί να επιτευχθεί τόσο με ένα λευκό μολύβι, όσο και με μια λευκή σκιά. Είναι η τελική πινελιά που ολοκληρώνει κάθε eye makeup look.

Για αυτό το σημείο θα λατρέψεις της NYX το slip eye pencil στην απόχρωση White Pearl (4,47 €).


#2. Στην υγρή γραμμή του ματιού

Τα μικρά μάτια μπορούν να επωφεληθούν ιδιαίτερα από την εφαρμογή λευκού μολυβιού στην υγρή κάτω γραμμή του ματιού, αφού τα μάτια μεγαλώνουν και το βλέμμα φωτίζει. Επιπλέον, κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ξεκούραστα. Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια, μπορείς να φορέσεις εύκολα το λευκό -δες το NYX Slim Eye Pencil White– , ενώ αν έχεις σκούρα μάτια θα σε συμβουλέψω να προτιμήσεις ένα nude μολύβι -δες το Diorshow Beige Kohl Pen-, ώστε να μην κάνει έντονη αντίθεση.


#3. Nude μολύβι για φωτοσκίαση στα χείλη

Πάνω σε ένα σκούρο κραγιόν, εφάρμοσε στο κέντρο απλώνοντας ελαφρά προς τις άκρες και όχι μόνο θα δημιουργήσεις το ombre εφέ στα χείλη σου, αλλά θα τα κάνεις να φαίνονται απείρως μεγαλύτερα. Δοκιμάστε το M·A·C Studio Chromagraphic Pencil στην απόχρωση NC15 / NW20 (20,00 €) ή το Max Factor Kohl Pencil Eyeliner στην απόχρωση Natural Glaze (7,80 €).


#4. Nude μολύβι για να μεγαλώσεις την απόσταση μεταξύ των ματιών

Αν τα μάτια σου είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι ανοιχτότερο του δέρματος σου και να βάψεις όλη την εσωτερική γωνία του ματιού, μέχρι το σημείο που ξεκινά το κόκκαλο της μύτης. Έτσι, η απόσταση μεταξύ των ματιών θα μεγαλώσει οπτικά και το πρόσωπο σου θα έχει μεγαλύτερη συμμετρία.


#5. Nude μολύβι για τα φρύδια

Για να καθορίσεις το σχήμα των φρυδιών σου ώστε να είναι πιο διακριτά, τόνισε το περίγραμμα τους με ένα nude μολύβι.