15 συνδυασμοί με μακρύ καρέ και χρώμα για να διαλέξεις νέο look

Ιδανικά χρώματα για μακρύ καρέ κούρεμα και μεσαίου μήκους μαλλιά: συγκεντρώσαμε τους πιο εντυπωσιακούς συνδυασμούς για να διαλέξεις

Αφού έχουμε ήδη μιλήσει για τα ιδανικά χρώματα για κοντά μαλλιά, σήμερα θα σας δώσουμε για τους πιο ωραίους συνδυασμούς χρώματος με μακρύ καρέ a.k.a. lob.

Το γνωστό λοιπόν lob κούρεμα, μπορεί σαν κούρεμα μόνο του να σου φαίνεται αδιάφορο, όταν όμως το δεις συνδυασμένο με το κατάλληλο χρώμα αλλά και σε διαφορετικές εκδοχές του ίδιου κουρέματος, το μακρύ καρέ μπορεί να αποκτήσει απίστευτο χαρακτήρα και να χαρίσει σε εσένα ξεχωριστό στυλ.

Εμείς το λατρεύουμε γενικότερα γιατί είναι ευέλικτο. Δεν είναι πολύ κοντό ώστε τα μαλλιά να πιάνονται εύκολα και να μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Επίσης, δεν είναι πολύ μακρύ ώστε να φαίνεται ξεπερασμένο.

Το μακρύ καρέ στην ουσία, είναι το τέλειο μήκος για κάθε γυναίκα. Όταν μάλιστα δοθεί η απαραίτητη προσοχή στις λεπτομέρειες και προσαρμοστεί στα χρώματα σου και στο σχήμα του προσώπου σου, τότε πιστεύουμε πως θα το διατηρείς για πολλά χρόνια.

Μπορείς βέβαια να πάρεις ακόμη περισσότερες ιδέες για ένα στυλ, για φιλαριστά μαλλιά, για layered κουρέματα, αλλά και να τσεκάρεις το αφιέρωμα μας σε χρώματα μαλλιών για καρέ μαλλιά.

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να πάρεις ιδέες και να οραματιστείς ένα νέο hairlook που θα σε ανανεώσει, έχουμε συγκεντρώσει καταπληκτικούς συνδυασμούς με χρώματα για μακρύ καρέ κούρεμα.

#1. Layered κούρεμα σε μεσαίο μήκος με ξανθές χρυσές ανταύγειες

#2. Μακρύ καρέ με layers και πιο ανοιχτές καστανές άκρες

#3. Μακρύ καρέ με υφή και κανελλί μπαλαγιάζ

#4. Rooted blonde μακρύ καρέ

#5. Μακρύ καρέ με μύτες και ξανθό πλατινέ μπαλαγιάζ

#6. Ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους με καστανό μπαλαγιάζ

#7. Καστανό μοβ όμπρε σε μακρύ καρέ με μύτες

#8. Ghost cut με κάραμελ face balayage

#9. Απαλό ίσιο μακρύ καρέ με curtain bangs και ασημί/μοβ χρώμα

#10. Ίσιο κούρεμα μεσαίου μήκους σε ασημί ξανθό με ροδακινί άκρες

#11. Μαύρο μακρύ καρέ με εσωτερικά layers για όγκο και κίνηση

#12. Ξανθό πλατινέ μακρύ καρέ με ασύμμετρες αφέλειες

#13. Ξανθό πλατινέ μακρύ καρέ με έντονο ψηλό φιλάρισμα

#14. Rooted ξανθό του πάγου ασύμμετρο μακρύ καρέ με curtain bangs

#15. Ροζ μακρύ καρέ με layers

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται