Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χρωματικές Τάσεις Στα Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 – 2022

Χρωματικές τάσεις στα μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 - 2022

Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 – 2022: ανακάλυψε τις κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών που θα βλέπεις παντού τη νέα σεζόν

Ομορφιά και μόδα πάνε μαζί και αφού έχουμε δει τις Τάσεις Μόδας Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 – 2022, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα μαλλιά της νέας σεζόν και πιο συγκεκριμένα, τις τάσεις στα χρώματα μαλλιών.

Οι τάσεις για το Φθινόπωρο ’21, έχουν πολλά κοινά με την προηγούμενη σεζόν. Αρχικά, το καθαρό χάλκινο χρώμα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, με κάποιες μικρές παραλλαγές των υπολοίπων χρωμάτων από την προηγούμενη σεζόν να ακολουθούν. Διάβασε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

#1. Χάλκινο

Τα κόκκινα γενικώς βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες σεζόν. Είναι σέξι και αν ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου και αναδεικνύουν και το χρώμα των ματιών σου, είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψεις.

#2. Ξανθό του βουτύρου

Το ξανθό του βουτύρου, επανέρχεται στις τάσεις και αν έχεις ανοιχτομεσαία επιδερμίδα με φυσική σκούρα ξανθή/ανοιχτή καστανή βάση, σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις, καθώς μπορείς εύκολα να φτάσεις αυτόν τον τόνο. Είναι ιδανικό για να τονίσεις την επιδερμίδα σου και να αποκτήσεις ένα “πολυτελές” hairlook, που θα σε φωτίζει.

Φανταστικοί συνδυασμοί καρέ κούρεμα και χρώμα - The Cover

#3. Moneypiece

Είμαστε οι πρώτες που μιλήσαμε στην Ελλάδα για το moneypiece. Οι δύο λεπτές, φωτεινές ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο, θα βρίσκονται σε κάθε μπαλαγιάζ φέτος. Μην τις μπερδεύεις με τις rogue ανταύγειες, που έχουν μεγαλύτερο πλάτος και τις βρίσκουμε και σε fashion χρώματα. Ένα σωστό moneypiece γίνεται με free hand τεχνική και διαγώνια τοποθέτηση, για να αποκτά σταδιακά μεγαλύτερο πλάτος, προς τις άκρες των μαλλιών. Επίσης, δεν είναι περισσότερο φωτεινό από 1-2 τόνους από το υπόλοιπο χρώμα μαλλιών, ώστε να μπορεί να δείχνει φυσικό, σχεδόν ξανοιγμένο από τον ήλιο.

#4. Peek-a-boo ανταύγειες

Άλλη μια τάση που σας έχουμε προτείνει, παίρνει συνεχώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι κρυμμένες ανταύγειες σε fashion χρώματα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις το look σου περισσότερο fun. Μάλιστα, τελευταία βλέπουμε πολλά clip-ins σε έντονα χρώματα και είναι επίσης μια καλή εναλλακτική ώστε να μην πειράξεις το χρώμα των μαλλιών σου.

#5. Bronze

To bronze χρώμα μαλλιών, σου το έχουμε ήδη προτείνει σε προηγούμενο αφιέρωμα. Είναι πολύ δημοφιλής απόχρωση που λατρεύουν τόσο οι celebs παγκοσμίου φήμης -Beyonce, J.Lo- όσο και οι hair colorists. Ο λόγος για το bronze χρώμα μαλλιών, μια απόχρωση μεταξύ καστανού και κάραμελ με ζεστούς υποτόνους. Την έχουμε αγαπήσει γιατί ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες, από σταρένιες μέχρι αρκετά σκούρες. Επιπλέον, το 2021 παίρνει γενικότερα μια στροφή προς τις ζεστές αποχρώσεις, οπότε τα ζεστά καστανά, όπως το χρυσό καστανό είναι επίσης στις κορυφαίες τάσεις.