Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το Μοναδικό Jacket Που Θα Αγοράσουμε Τώρα Το Βρήκαμε Στο Mango

Mango φθινοπωρινό jacket: βρήκαμε το must have πανωφόρι για τη νέα σεζόν, που μπορείς να προσθέσεις σε όλα σου τα καθημερινά outfit

Το φθινόπωρο είναι μια σεζόν που λίγο-πολύ δανείζεται από άλλες εποχές. Λίγο από το καλοκαίρι στις αρχές του Σεπτέμβρη, λίγο από το χειμώνα τον Νοέμβρη και στην μέση ο Οκτώβριος, ένας μήνας συνήθως αρκετά φθινοπωρινός και στιλιστικά, ίσως ο δυσκολότερος. Να φορέσεις καλοκαιρινά δυσκολεύεσαι, όπως επίσης και με τα χειμερινά που ίσως είναι πιο βαριά από ότι χρειάζεται η εποχή. Ιδίως όσον αφορά τα πανωφόρια, οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες.

Τα σακάκια είναι σίγουρα θεμιτά για το γραφείο, όπως επίσης και οι καπαρντίνες για γραφείο και ορισμένες εξόδους. Τι κάνεις όμως αν θέλεις κάτι κατάλληλο για φθινόπωρο, πιο casual από καπαρντίνες και σακάκια, αλλά συγχρόνως αρκετά σικ, για να φορέσεις σε χαλαρές καθημερινές εξόδους;

Επισκέπτεσαι το Mango. Γιατί έχουμε βρει ένα φανταστικό φθινοπωρινό jacket, κατάλληλο τόσο για τις ημερήσιες εξόδους σου, για τις χαλαρές βόλτες σου και τόσο ευέλικτο που μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν όλα σου τα ρούχα. Είναι τέλειο ακόμη και για συνδυασμούς με athleisure, όπως για παράδειγμα με ένα κολάν και sneakers.

Οι λεπτομέρειες με τις λοξές τσέπες, ο μάο γιακάς, η σούρα που μπορείς να κάνεις στη μέση και να το κάνεις πιο sporty, του δίνουν ιδιαίτερο και ευέλικτο χαρακτήρα και είναι σίγουρα ένα jacket που θα φορέσεις και την άνοιξη, αλλά και πολλές άλλες σεζόν. Στο μαύρο ήδη εξαντλήθηκε όσο γράφουμε αυτό το αφιέρωμα, για αυτό θα σε συμβουλεύαμε να το προλάβεις στο ιβουάρ, που είναι έτσι κι αλλιώς η απόχρωση στην οποία δείχνει απίστευτα σικ.

Mango ιβουάρ φθινοπωρινό jacket €39.99

Ετικέτες: