Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βρήκαμε το must have πανωφόρι για τη νέα σεζόν

Mango denim jacket

Στην φθινοπωρινή συλλογή του Mango, βρήκαμε το must have πανωφόρι για τη νέα σεζόν, που μπορείς να προσθέσεις σε όλα σου τα καθημερινά outfit

Το φθινόπωρο είναι μια σεζόν που λίγο-πολύ δανείζεται από άλλες εποχές. Λίγο από το καλοκαίρι στις αρχές του Σεπτέμβρη, λίγο από το χειμώνα τον Νοέμβρη και στην μέση…ο Οκτώβριος -που πλησιάζει-, ένας μήνας συνήθως αρκετά φθινοπωρινός και στιλιστικά, ίσως ο δυσκολότερος. Να φορέσεις καλοκαιρινά δυσκολεύεσαι, όπως επίσης και με τα χειμερινά που ίσως είναι πιο βαριά από ότι απαιτούν οι θερμοκρασίες της εποχής. Ιδίως όσον αφορά τα πανωφόρια, οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες.

Τα σακάκια είναι σίγουρα θεμιτά για το γραφείο, όπως επίσης και οι καπαρντίνες για γραφείο και ορισμένες εξόδους. Τι κάνεις όμως αν θέλεις κάτι κατάλληλο για φθινόπωρο, πιο casual, μοντέρνο και cool από καπαρντίνες και σακάκια, αλλά συγχρόνως αρκετά σικ, για να φορέσεις σε χαλαρές καθημερινές εξόδους;

Επισκέπτεσαι το Mango. Γιατί έχουμε βρει ένα φανταστικό φθινοπωρινό denim jacket, κατάλληλο τόσο για τις ημερήσιες εξόδους σου, για τις χαλαρές βόλτες σου και τόσο ευέλικτο που μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν όλα σου τα ρούχα. Είναι τέλειο ακόμη και για συνδυασμούς με athleisure, όπως για παράδειγμα με ένα κολάν και sneakers.

Οι λεπτομέρειες με τα δετά κορδόνια στα μανίκια και την πλάτη, του δίνουν ιδιαίτερο, edgy και ευέλικτο χαρακτήρα και είναι σίγουρα ένα jacket που θα φορέσεις και την άνοιξη, αλλά και πολλές άλλες σεζόν. Σε εκρού απόχρωση, ταιριάζει με όλα, ενώ διατηρεί και μια ισορροπημένη κομψότητα, που δραπετεύει από τον καθαρά casual χαρακτήρα ενός τζιν μπουφάν.

Mango denim jacket 55,99 €

Ετικέτες: