Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βρήκαμε Το Παλτό Που Φορούν Όλες Οι Fashionista

Έχουμε εντοπίσει το πιο σικ γκρι Mango παλτό ψαροκόκκαλο, που φορούν τώρα οι κορυφαίες fashionista του κόσμου

Αν μας παρακολουθείς στο Facebook -που σίγουρα θα έπρεπε- σου έχουμε προτείνει ένα συγκεκριμένο παλτό, αρκετές φορές, από τη μέρα της κυκλοφορίας του. Μιλάμε για το τέλειο γκρι, μάλλινο, oversized παλτό ψαροκόκκαλο, από τις νέες χειμωνιάτικες αφίξεις στο site του Mango.

Ο κολοσσός της μόδας με κάθε νέα συλλογή, μας εκπλήσσει ευχάριστα, ενώ τα παλτό του στα οποία έχουμε τεράστια αδυναμία, γίνονται πάντα ανάρπαστα. Η ποιότητα των ρούχων είναι ασύγκριτη, ενώ σπάνια θα βρεις παλτό που δεν περιέχουν μαλλί στην σύνθεση τους. Και όλα αυτά σε πραγματικά προσιτές τιμές.

Το ίδιο συνέβη και με το παλτό που θα δεις παρακάτω, αφού σχεδόν έχει εξαντληθεί και οι κορυφαίες fashionista του κόσμου -μεταξύ τους και η διάσημη στιλίστρια Pernille Teisbaek-, δε σταματούν να το φορούν.

Mango παλτό ψαροκόκκαλο 129,99 €

Αν το αγόρασες όταν σου το προτείναμε…είσαι από τις τυχερές, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει σε περιορισμένα μεγέθη. Μπορείς πάντα βέβαια να πραγματοποιήσεις εγγραφή για να λάβεις ειδοποίηση restock σε περίπτωση που επιστρέψει στο μέγεθος σου ή σε περίπτωση που γίνει ένα γενικό restock.

Δες παρακάτω, μερικά μόνο από τα look που εντοπίσαμε με το υπέροχο Mango παλτό.

Ετικέτες: