Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Mango Μποτάκια Που Θα Φορέσουμε Και Τον Επόμενο Χειμώνα

Λίγο goth, λίγο μίνιμαλ, λίγο 70s και πολύ, πολύ fresh, αυτά τα Mango μποτάκια είναι στην κορυφή της wishlist μας τώρα.

Οι νέες αφίξεις στο Mango, κρύβουν όλες τις hot τάσεις της σεζόν -αυτής και του επόμενου χειμώνα- αλλά εμείς θέλουμε ένα πολύ συγκεκριμένο μποτάκι τώρα. Αν και αυτή η τάση εμφανίστηκε αρχικά πριν περίπου 2 χρόνια, με την πανδημία δεν δόθηκε χρόνος να την δούμε αρκετά. Τον επόμενο χειμώνα όμως, αναμένουμε να απογειωθεί.

Το μποτάκι που εντοπίσαμε σήμερα στο Mango, ενσωματώνει τα καλύτερα στοιχεία από τις τάσεις τις σεζόν. Οι αναφορές του λίγο goth, λίγο μίνιμαλ, λίγο 70s και πολύ, πολύ fresh. Φέρει τετράγωνη μύτη και φιάπα και είναι ότι θέλουμε να φοράμε από τώρα μέχρι το τέλος του χειμώνα. Και από ποιότητα, φυσικά φέρει την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Mango, αφού μιλάμε για δερμάτινα μποτάκια.

Επιπλέον, το χοντρό μεσαίου ύψους τακούνι των 8 εκατοστών και η φιάπα στο μπροστινό μέρος, καθώς και η ευρύχωρη τετράγωνη μύτη σίγουρα του προσθέτουν και άνεση εκτός από στυλ και διασφαλίζουν την σταθερότητα του ποδιού.

Στο ίδιο goth ύφος αναμένουμε να κινηθούν αρκετά οι τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο 2022, οπότε να είσαι σίγουρη πως η αγορά σου θα ευοδώσει, δίνοντας σου την ευκαιρία να τα φοράς non-stop και τον επόμενο χειμώνα.

Στοιχηματίζουμε πως θα εξαντληθούν αρκετά γρήγορα, οπότε αν είναι στο στυλ σου…μην αργείς.

Mango δερμάτινο μποτάκι με τακούνι και τετράγωνη μύτη 99,99 €

Δες παρακάτω πώς τα φορούν οι Instagrammers και πάρε ιδέες.