Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Mango Τσάντες Που Θα Μπορούσαν Να Είναι Designer

Mango τσάντες Χειμώνας 2022

Δες 9 καταπληκτικές Mango τσάντες που θα μπορούσαν να είναι designer. Ποιοτικά υλικά και μοντέρνα σχέδια, αλλά σε τιμές τόσο προσιτές, που θα θέλεις αρκετά από αυτά τα σχέδια στη συλλογή σου.

Αν και δεν σου κρύβουμε πως έχουμε τεράστια αδυναμία στα Mango πανωφόρια και στα Mango πουκάμισα, το σημερινό αφιέρωμα είναι για ένα άλλο section του αγαπημένου μας brand, στο οποίο αυτή την περίοδο, θα βρεις απίστευτα σχέδια.

Αναφερόμαστε στις τσάντες του Mango, γιατί ακόμη και με μια γρήγορη ματιά, θα διαπιστώσεις πως χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά, ενώ ακόμη και οι δερμάτινες τσάντες του, δεν θα σου κοστίσουν μια περιουσία. Αυτή τη σεζόν, θα βρεις τα πιο fresh σχέδια, σε μοντέρνες γραμμές και υφές και είμαστε σίγουρες πως θα θελήσεις να προσθέσεις στην συλλογή σου, αρκετές από αυτές που θα δεις παρακάτω.

Σουέντ, γούνινες, baguette, τσάντες με αλυσίδες, XL tote τσάντες που είναι μια από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και κλασσικές crossbody που θα κρατάς για πάντα. Εμείς προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τις επιλογές μας, αλλά σου συστήνουμε να επισκεφθείς το συγκεκριμένο section με τις τσάντες και να τις δεις όλες.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: Γυναικεία Cozy Κρεμ Και Λευκά Πουλόβερ

Κάνε scroll μέχρι το τέλος για να δεις τις Mango τσάντες που θα μπορούσαν να είναι designer και να τις πλήρωνες στο δεκαπλάσιο των τιμών που θα δεις παρακάτω.

Mango δερμάτινη shopper τσάντα 49,99 €


Mango σταυρωτή μαύρη τσάντα 29,99 €


Mango δερμάτινη τσάντα με αλυσίδα 39,99 €


Mango Τσάντες Που Θα Μπορούσαν Να Είναι Designer - The Cover

Mango baguette τσάντα κόκκινη 29,99 €


Mango καφέ δερμάτινη τσάντα 39,99 €


Mango Τσάντες Που Θα Μπορούσαν Να Είναι Designer - The Cover

Mango δερμάτινη τσάντα 79,99 €


Mango χνουδωτή τσάντα 39,99 €


Mango Τσάντες Που Θα Μπορούσαν Να Είναι Designer - The Cover

Mango δερμάτινη τσάντα με λεπτομέρεια από γούνα 49,99 €


Mango Τσάντες Που Θα Μπορούσαν Να Είναι Designer - The Cover

Mango τσάντα ταχυδρόμου 19,99 €

Ετικέτες: