Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Mani Monday: Καρό Νύχια

Καρό νύχια - The Cover

Καρό νύχια: το μοτίβο σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου είναι σίγουρα το καρό. Δες τα πιο cool καρό νύχια που εντοπίσαμε για να πάρεις ιδέες.

Μετά τα πιο σικ φθινοπωρινά μανικιούρ, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και να σου προτείνουμε φυσικά, το μοτίβο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το φθινόπωρο και αυτό δεν είναι άλλο από το καρό.

Καρό πουκάμισα, καρό παλτό, καρό φούστες και φέτος χρωματιστά καρό που είδαμε πολλάκις στα runway shows, είναι όλα in και αφού δεν πάμε πουθενά για να φορέσουμε τα καρό μας…είπαμε να τα φορέσουμε στα νύχια μας.

ALSO READ: Μπεζ Ξανθά Μπαλαγιάζ Που Πρέπει Να Δεις

Δες παρακάτω, μανικιούρ με καρό μοτίβα που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν είτε να περιμένεις να λήξει η καραντίνα και να κλείσεις ραντεβού με την μανικιουρίστ είτε να πειραματιστείς μόνη σου στο σπίτι. Μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

View this post on Instagram

A post shared by Nails & Beauty (@queen_conte)

Δυστυχώς…αυτό είναι το μόνο Burberry που μπορούμε να φορέσουμε.

Τα tartan μεγάλο καρό, όσο μας αρέσουν σε παλτό τόσο μας αρέσουν και στα νύχια. Τουλάχιστον σε 1.

Ένα διαφορετικό καρό, είναι τα grid γραφικά καρό που συναντάμε περισσότερο στην γραφιστική. Για τις λάτρεις του μίνιμαλ, είναι η πιο σικ καρό εκδοχή που εντοπίσαμε.

Αν μας παρακολουθείτε στο FB, ξέρετε πόσο μας αρέσει το τουίντ, οπότε καταλαβαίνετε πόσο ενθουσιαστήκαμε όταν το βρήκαμε και σε μανικιούρ.

Και σε μια ροζ εκδοχή…γιατί απλά αγαπάμε ροζ.

Σας το προτείναμε στα must see φθινοπωρινά μανικιούρ καθώς καρό και χακί=φθινόπωρο.

Ετικέτες: