Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

6 Tonal Μανικιούρ Για Να Δοκιμάσεις Τώρα

Tonal Μανικιούρ: 6 χρώματα που εντυπωσιάζουν - The Cover

Tonal Μανικιούρ: 6 άκρως χαρούμενα χρώματα που εντυπωσιάζουν, για να ξεφύγεις από τα μονόχρωμα μανικιούρ χωρίς να το παρακάνεις

Basic with a twist, θα λέγαμε το tonal μανικιούρ, είναι μια από τις πιο αγαπημένες nail art τεχνικές που κοσμούν τα νύχια μας εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι κλασικό, εύκολο, μπορείς σίγουρα να το δοκιμάσεις και μόνη σου στο σπίτι, αποκτώντας ένα μανικιούρ που δείχνει pro, αρκεί βέβαια να έχεις τα απαραίτητα βερνίκια νυχιών, για να το πετύχεις.

Τι είναι το τονικό μανικιούρ και πώς θα το πετύχεις

Εάν θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τα μίνιμαλ μονόχρωμα μανικιούρ που ίσως υιοθέτησες κατά κόρον το χειμώνα, χωρίς όμως να υιοθετήσεις extreme σχέδια στα νύχια και να μη το παρακάνεις, αυτό είναι το μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις. Το τονικό μανικιούρ, αφορά τους διαφορετικούς τόνους ενός χρώματος που υιοθετούνται στα 5 νύχια. Μπορούν να είναι διαβαθμιζόμενοι από τον πιο ανοιχτό στον πιο σκούρο και αντίστροφα ή να είναι και ανακατεμένοι. Οι διαβαθμιζόμενοι τόνοι του ίδιου χρώματος, δημιουργούν ένα σχέδιο με αρκετό χρώμα που εντυπωσιάζει χωρίς να φωνάζει.

Δες ακόμη: Νύχια Άνοιξη 2022 Οι Πιο Hot Τάσεις Για Τη Νέα Σεζόν

Μπορεί να δημιουργηθεί με κάθε χρώμα, ακόμη και με το μαύρο, υιοθετώντας το monochrome στυλ, με γκρίζους τόνους, ακόμη και με λευκό. Για την άνοιξη-καλοκαίρι ’22, που είναι στη μόδα τόσο τα μίνιμαλ παστέλ, όσο και τα έντονα χρώματα, μπορείς να το υιοθετήσεις σε όποιο χρώμα αγαπάς. Από έντονα κίτρινα με κίτρινα παστέλ, μέχρι κλασσικά μπλε και τιρκουάζ, για να φέρεις το καλοκαίρι στα νύχια σου.

Πάρε ιδέες από τα μανικιούρ που εντοπίσαμε και σου προτείνουμε παρακάτω, με αποχρώσεις που συνάδουν με τα fashion trends της σεζόν.

Δες ακόμη: Τα Πιο Κομψά Φλοράλ Νύχια Για Την Άνοιξη

Tonal Μανικιούρ: 6 χρώματα που εντυπωσιάζουν - The Cover
Tonal Μανικιούρ: 6 χρώματα που εντυπωσιάζουν - The Cover