Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τέλεια μανικιούρ για κοντά νύχια

Τέλεια μανικιούρ για κοντά νύχια

Μανικιούρ για κοντά νύχια: δες εντυπωσιακές ιδέες και ιδανικές τεχνικές για κοντά νύχια και διάλεξε το επόμενο σου μανικιούρ

Τα μακριά νύχια αναμφίβολα βρίσκονται στις τάσεις τα τελευταία χρόνια, η νέα σεζόν όμως επαναφέρει τα κοντά, φυσικά νύχια στο προσκήνιο και έχει έρθει η ιδανική στιγμή για να δούμε ποια μανικιούρ δείχνουν τέλεια σε κοντά νύχια. Κάποια από αυτά μάλιστα, έχουν την ικανότητα να επιμηκύνουν οπτικά τα νύχια και αν θα ήθελες να δείχνουν και τα δικά σου νύχια λίγο πιο μακριά, τότε σίγουρα αυτά τα μανικιούρ θα σου αρέσουν.

Συνεπώς, είτε αντιπαθείς το extreme μήκος στα νύχια, είτε η καθημερινότητα, η εργασία σου και το lifestyle δεν τα επιτρέπουν, το σημερινό αφιέρωμα είναι για σένα.

Δες παρακάτω, μανικιούρ που δείχνουν τέλεια και στα πιο κοντά νύχια και διάλεξε το επόμενο σου μανικιούρ που θα σε φρεσκάρει για τη νέα σεζόν.

#1. Nude βάση με χρυσές λεπτομέρειες

Η nude βάση στο μανικιούρ, αναμφίβολα είναι το πιο “φυσικό” χρώμα που γίνεται ένα με το δέρμα και δεν τονίζει το περιορισμένο μήκος τους. Αν προσθέσεις και εντυπωσιακές χρυσές λεπτομέρειες, θα τραβήξουν ακόμη περισσότερο την προσοχή.

#2. Animal prints

Τα animal prints είναι edgy, δίνουν στυλ και τόσο έντονο χαρακτήρα που αφήνει αδιάφορο το πόσο μακριά ή κοντά είναι.

#3. Half-moon nails

Τα νύχια με μισοφέγγαρο στην βάση, τραβούν την προσοχή στην βάση του νυχιού και όχι στην κορυφή. Επιπλέον, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να τα χρωματίσεις και πολλές επιλογές για να τα διακοσμήσεις.

#4. Skinny French

Το πολύ λεπτό Γαλλικό aka skinny French/micro French μανικιούρ, είναι ιδανικό ακόμη και για τα πιο κοντά νύχια. Το κλασσικό Γαλλικό έτσι κι αλλιώς είναι μια τεχνική που δημιουργήθηκε για να δώσει οπτικά μήκος στα νύχια αλλά το νέο Γαλλικό που θέλει την γραμμή ακόμη πιο λεπτή, είναι η ιδανική τεχνική που φέρνει το χθες στο σήμερα με επιπλέον μήκος…στα νύχια.

#5. Line manicure

Οι γραμμές δεν αποτελούν μόνο μια υπέροχη διακοσμητική λεπτομέρεια αλλά δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως τα νύχια είναι πιο μακριά.

Ετικέτες: