Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μανικιούρ Που Θα Κάνουν Τέλεια Αντίθεση Με Το Μαύρισμα Σου

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς την παράθεση της πηγής με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το σχετικό άρθρο του The Cover.

Mani Monday: δες ποια είναι τα πιο σικ χρώματα για το καλοκαίρι για να κάνεις μανικιούρ που θα αναδείξουν το μαύρισμα σου

Το καλοκαιρινό μας μανικιούρ, μπορεί σίγουρα να γίνει πιο fun από όσα υιοθετούμε στα νύχια μας το φθινόπωρο ή το χειμώνα, καθώς αλλάζει η διάθεση μας αλλά και τα χρώματα που φοράμε πολλές φορές.

Όταν μάλιστα το μανικιούρ αναδεικνύει το μαύρισμα μας, είναι ένας ακόμη λόγος για να αλλάξουμε για λίγο τα nudes και τα μαύρα για κάτι με περισσότερο χρώμα.

Ποια χρώματα τονίζουν το μαύρισμα μας

Αρχικά, είναι διαφορετικό το να ταιριάζουν με το μαύρισμα μας κάποια χρώματα και διαφορετικό να το τονίζουν περισσότερο και να το αναδεικνύουν. Οπότε, beige, greige, nudes και λοιπά ουδέτερα γήινα είναι απαγορευτικά, καθώς όχι μόνο δεν θα αναδείξουν το μαύρισμα σου κάνοντας το να φαίνεται εντονότερο, αλλά θα χαθούν μέσα στο δέρμα σου. Έτσι δεν θα ξεχωρίζει ούτε το μανικιούρ αλλά ούτε θα τονίζεται το μαύρισμα σου.

Αν οπωσδήποτε θέλεις και γήινες αποχρώσεις ή nudes, συνδύασε με τα χρώματα που θα διαβάσεις παρακάτω.

Η παλέτα στην οποία πρέπει να κινηθείς, είναι οι εντελώς αντίθετες αποχρώσεις όπως τα έντονα μπλε και πράσινα, το φούξια, τα παστέλ λιλά/γαλάζια/κίτρινα, το λευκό, το τιρκουάζ αλλά και οι neon αποχρώσεις. Αυτά τα χρώματα κάνουν εντυπωσιακή αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα σου, κάνοντας το να δείχνει ακόμη εντονότερο.

Ακόμη, οι περισσότερες αποχρώσεις του πορτοκαλί, όπως πχ. το σομόν και το κοραλλί, αναδεικνύουν τις μαυρισμένες επιδερμίδες, είναι funky και σικ και είναι η καλύτερη εναλλακτική του κόκκινου για το καλοκαίρι.

Δες παρακάτω τα πιο σικ μανικιούρ που θα αναδείξουν το μαύρισμα σου