Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Με αυτά τα μανικιούρ τα νύχια δείχνουν πιο μακριά

Μανικιούρ που δείχνουν τα νύχια πιο μακριά - The Cover

Μανικιούρ που δείχνουν τα νύχια πιο μακριά: δες ποιες τεχνικές μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ποια χρώματα, για πιο μακριά νύχια

Τα μακριά νύχια, αναμφίβολα δείχνουν θηλυκά και όμορφα και επιμηκύνουν οπτικά και τα δάχτυλα μας. Αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες αλλά δεν έχουμε όλες την δυνατότητα να διατηρούμε μακριά νύχια, καθώς είναι και πιο επιρρεπή στο σπάσιμο. Πώς μπορείς λοιπόν να κάνεις τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακριά; Επιλέγοντας την σωστή τεχνική ή/και το σωστό χρώμα. Διάβασε παρακάτω, για τα μανικιούρ που δείχνουν τα νύχια πιο μακριά.

#1. Γαλλικό

Το Γαλλικό μανικιούρ, είναι η πιο γνωστή τεχνική για να κάνεις τα νύχια να δείχνουν πιο μακριά. Αν και το όνομα του σε κατευθύνει στη Γαλλία, η αλήθεια είναι πως η τεχνική αυτή έχει τις ρίζες της στην Αμερική αλλά πρώτα έγινε γνωστή στα Γαλλικά fashion shows. Τα λευκά tips, επάνω σε μια φυσική nude βάση, χαρίζουν μήκος ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει, κάνοντας τα νύχια να δείχνουν πιο θελκτικά και πιο κομψά.

#2. Ιταλικό

Το Ιταλικό μανικιούρ, είναι το pro μυστικό των nail artists, για να κάνουν τα κοντά νύχια να δείχνουν πιο μακριά. Η τεχνική αυτή θέλει να αφήνεις ελάχιστα κενή και άβαφη την πλαϊνή επιφάνεια των νυχιών. Έτσι, τα νύχια δείχνουν πολύ πιο μακριά και καλοσχηματισμένα. Λειτουργεί άψογα όταν επιλέγεις έντονες αποχρώσεις.

#3. Nudes

Στα καταστήματα καλλυντικών, βρίσκεις αμέτρητες nude αποχρώσεις. Διάλεξε αυτή που είναι πιο κοντά στο δέρμα σου και θα διαπιστώσεις πως τα νύχια σου θα δείχνουν πιο μακριά. Όπως είναι οι nude γόβες που δείχνουν τα πόδια πιο ψηλά, έτσι είναι και τα nude βερνίκια για τα νύχια σου. Οπτικά, γίνονται ένα με το δέρμα σου και δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως τα νύχια είναι πιο μακριά.