Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Must see νύχια με εφέ μαρμάρου

Νύχια με εφέ μαρμάρου: συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά marble nails για να διαλέξεις το επόμενο σου μανικιούρ!

Ένα από τα most wanted εφέ στο μανικιούρ είναι σίγουρα το εφέ μαρμάρου. Τα κοινώς λεγόμενα marble nails, είναι η τάση που έμεινε στο μανικιούρ και πλέον είναι ένα τόσο κλασσικό σχέδιο στο nail art, όσο το κόκκινο κραγιόν στο μακιγιάζ.

Το γιατί…όλες μας το καταλαβαίνουμε. Ο μινιμαλισμός στα νύχια, είναι η μεγάλη τάση που αρέσει σε όλες και τα νύχια με εφέ μαρμάρου, είναι μόνο μία από τις εκφράσεις του.

Είναι σικ, σοφιστικέ, πολυτελή και ταιριάζουν παντού και πάντα. Με τις ανάλογες προσθήκες και τα κατάλληλα χρώματα, μπορείς να τα επιλέξεις τόσο για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, όσο και για τις πιο επίσημες και βραδινές. Μπορείς να τα επιλέξεις για μια μέρα στο γραφείο, για μια απλή καθημερινή έξοδο ή ακόμη και για έναν γάμο.

Εμείς κάναμε μια πολύ μεγάλη έρευνα στους insta λογαριασμούς των καλύτερων nail artists του κόσμου και συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα νύχια με εφέ μαρμάρου, που έχεις δει ποτέ σου.

Δες ακόμη: Παστέλ Μανικιούρ Για Την Άνοιξη

Κάνε scroll μέχρι το τέλος και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται