Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ξέχασε Τα Animal Prints: To Must Try Μοτίβο Που Σύντομα Θα Βλέπεις Παντού

Marble print trend τα ρούχα με εφέ μαρμάρου είναι το must try trend

Marble print trend: τα ρούχα με εφέ μαρμάρου είναι το must try trend της νέας σεζόν στα μοτίβα

Οι τάσεις στα μοτίβα, είναι λίγο πολύ, οι ίδιες. Animal prints που ανακυκλώνονται, φλοράλ κάθε άνοιξη σε ditsy ή retro εκδοχές, tie-dye και λαχούρια το καλοκαίρι, καρό το φθινόπωρο και ου το καθεξίς.

Για αυτό, όταν μια στο τόσο, αναδύονται νέες, πρωτότυπες τάσεις στα μοτίβα, οι fashionista ενθουσιάζονται και τις υιοθετούν άμεσα.

Αυτή τη σεζόν, εκτός από τα ασπρόμαυρα checker board μοτίβα που βλέπουμε ήδη αρκετά, έχουμε εντοπίσει μια άλλη τάση που σίγουρα θα δούμε περισσότερο τον χειμώνα. Τα μοτίβα με εφέ μαρμάρου a.k.a. marble prints, είναι cool, είναι μίνιμαλ και δίνουν άπειρους πόντους στυλ.

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητα ασπρόμαυρα όπως ίσως τα έχεις συνηθίσει στην διακόσμηση, αλλά τα συναντούμε σε πολλούς χρωματισμούς. Επίσης, δεν μιλάμε αποκλειστικά για μάρμαρο, αλλά για πολλά διαφορετικά earth prints, που μπορεί να σου θυμίζουν διάφορα πετρώματα, ακόμη και βράχους.

Η αλήθεια είναι όμως, πως σε συλλογές τα πρωτοείδαμε το προηγούμενο Φθινόπωρο (Nanushka, Paloma Wool, Fenty κτλ.) επειδή όμως η καθημερινότητα μας περιορίστηκε αρκετά λόγω της καραντίνας, δεν είχαμε την ευκαιρία να φορέσουμε αυτό το διαφορετικό μοτίβο.

Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί τα κλασσικά μοτίβα ή τα απείρως ψυχεδελικά tie-dye που παραφορέθηκαν το καλοκαίρι, τα ρούχα με marble print, είναι μια πολύ καλή εναλλακτική και ήδη στα κορυφαία καταστήματα θα βρεις αρκετά marble printed κομμάτια. Δες παρακάτω, τα look που εντοπίσαμε και τις καλύτερες προτάσεις αγοράς με αυτό το μοτίβο.

Δες παρακάτω, τα κομμάτια που εντοπίσαμε και υιοθέτησε το trend που θα ανανεώσει το στυλ σου.

Mango midi φόρεμα με print μάρμαρο €39.99

Βρες το ίδιο print σε σετ τοπ/παντελόνι


Toi&Moi midi φόρεμα marble print 49,90€


Marble print trend: τα ρούχα με εφέ μαρμάρου είναι το must try trend

Mango set τοπ €19.99 και φούστα €29.99 με marble print


Stradivarius mini φόρεμα με print μάρμαρο 17,99 € 


Marble print trend: τα ρούχα με εφέ μαρμάρου είναι το must try trend

Toi&Moi marble print φόρεμα 119,00€